05.10.2010

Vinn Declaré produkter

Photo: Declaré
Declaré ble opprettet sent på syttitallet, med tanke på å utvikle produkter som var godt tilpasset sensitiv hud. Merket blir nå solgt i flere norske kjeder og du har nå mulighet til å vinne dusjgele, body lotion og ansiktskrem fra Declaré. Det eneste du trenger å gjøre er å sende en koslig mail til ladybirdsnest@hotmail.com eller legge igjen en hyggelig kommentar i kommentarfeltet under denne posten. Da er du med i trekningen av tre produkter fra Declaré. En vinner kåres over helgen!

25 kommentarer :

Concept Interiors sa...

Hei!Har fulgt bloggen din lenge og trenger helt klart hudpleie produkter altså!Så innlegget ditt om grønnsåpen for føttene, og da måtte jeg le, for den minner meg bare om tiden etter fødselen. Det er det den blir mest brukt til!(sittebad for å lindre der nede..). Sikkert noen andre lesere som har den samme assosiasjonen:)Men, skal helt klart prøve den som fotbad og!Fin blogg!

Anonym sa...

Hei

Du har en veldig fin blogg. Er innom og leser innimellom. Ha en fin kveld:)

lin.stra@yahoo.no

Hilsen Line

Janne sa...

Oh YESS... Jeg liker Declarè, og gjett om jeg hadde blitt glad hvis jeg hadde vunnet a... JAAA...

Anonym sa...

Så fin konkurranse, det hadde vært moro å vinne :-)
Tove tova-9@hotmail.com

Frøken Farmer sa...

Hei!
Hudpleiehylla på badet er praktisk talt tom, må snart smøre meg inn med sauefett.. Uæsj. Prøver gjerne Declaré først! ;)

Ha ei strålende uke videre!

Project Vibes gate sa...

Hei du :) jeg har nyoppusset leilighet og bad - men resten (les: meg!) har forfalt under oppussingsprosessen. Nå er det endelig tid for meg og da hadde det passet bra med noen nye produkter på hyllen! Ellers må jeg jo fortelle at dette er den første bloggen jeg noen gang har lest fast (det begynte etter et tilfeldig buksedress møte på rema1000 om du husker) og nå er jeg selv en deltaker i bloggverdenen - du åpnet rett og slett opp en helt ny verden for meg, selv om jeg nå har etablert meg blant "interiør" og ikke mote-bloggerne! så gevinst eller ei; tusen takk :)

Karobaro sa...

For et hyggelig innlegg! Jeg krysser fingrene for at jeg blir den heldige vinneren og jeg skal klikke inn på den inspirerende bloggen din støtt og stadig for å sjekke om jeg er den utalgte;-)

Elvida sa...

Jeg ønsker med solskinn, kjærleik og nye deilige produkter. Ha en fantastisk dag, du inspirerer ♥

Anonym sa...

Hei!:)

Inspirerende blogg du har!:) Skal definitift kjøpe interiørboken du tipset om, gleder meg til å sette meg ned med en kopp te og bla i den:) Skal flytte i ny leilighet snart, så litt inspirasjon er et must!:)

Hilsen Caroline H.

HildeM sa...

Hei.

Koser meg ofte med den herlige bloggen din!!! Keep up the good work girl!!

Dette hadde vært en super premie for en småbarmsmor som trenger litt ekstra pleie til seg selv, så jeg krysser fingrene!

Ha en herlig uke!

Klem

Anonym sa...

Hei!
Du har en super blogg! Er innom hver morgen, finner alltid noe inspirerende, og jeg liker veldig godt når du deler tips og inspirasjon med oss :)
Håper å vinne flotte produkter, men om noen andre vinner, så har de fortjent det!
Ha en flott dag!

Vibbis sa...

Flott blogg, Ladybird - er innom hver dag! Håper å vinne så flotte produkter til det nye badet mitt, og til meg selv da : )

Luisa sa...

Å for en fin konkurranse :) Jeg elsker at de er mulig å vinne fine og nyttige ting! *krysser fingrene*

Anonym sa...

Heisann :-) Takk for den fine bloggen din! Skikkelig kosestoff når jeg krøller meg sammen i sofaen med en kopp kakao nå i høstværet :-) Ha en strående dag!

Hilsen camilla
camillasnilsen@hotmail.com

Victorias Inspirasjon sa...

Spennende! Jeg visste ikke at de var tilpasset sensitiv hud :) Får håpe jeg vinner så jeg kan få testet de! Har nemlig sensitiv hud og reagerer på mye hudpleie :) Tvi, tvi :)

Marthine sa...

Du har en veldig fin blogg-Liker at du viser litt av alt. Mange fine bilder og mye inspirasjon som jeg tar tar til meg:) Håper du får en fin dag og en enda bedre uke!

Sara sa...

Hei! :)
Nå er det ett år siden jeg oppdaget bloggen din for første gang og ble fast leser. Når jeg skal komme med positive kommentarer og tilbakemeldinger vet jeg ikke hvor jeg skal starte en gang, det er så mye å velge i. Det kan iallefall sies at du har en FANTASTISK blogg. Det jeg elsker ved denne bloggen er at den er 100 prosent stil, mote, kunst og inspirasjon uten å virke overfladisk. Det gir meg så utrolig mye og jeg har utviklet meg masse gjennom å lese alle disse inleggene dine. Jeg er helt sikker på at jeg ikke er den eneste. Så tusen takk for at du er den du er og gjør det du gjør. Det betyr utrolig mye for oss lesere :)

Anonym sa...

LADYBIRD, jeg er veldig keen på å vinne :D
Følger deg i tykt å tynt. missguro2000@hotmail.com

christine sa...

Hei!

Elsker bloggen din. Er innom hver dag. Mye fine tips og inspirasjon.

Produktene ser fantastisk ut. Har aldri vunnet slike konkurranser, så hadde blitt overlykkelig om jeg vinner denne gangen :-)

Håper du har noen fine dager i høstværet.

Fiff sa...

Hadde vært deilig å kunne få prøve disse produktene, og så alldeles gratis denne gangen da! Skjønner det er flere her som har manko i skapet. Er nok slik med meg også.

Christine Ø sa...

Håper du har en fin høst.
Å titte innom bloggen hver dag er et must.

Der så jeg en konk hvor premien lover deg bodycare. Produktene er fra selveste merket Declarè.

Håper jeg kan gå vinteren i møte med soft skin."All i want to do is win win win."

Høstklemmer :-)

rito@online.no

Hilde sa...

Jeg er innom bloggen din fast og syns den er et friskt pust i husmorhverdagen min :) Drømmer meg litt bort ;)

Om jeg vinner skal produktene brukes til å skjemme bort min slitne kropp som iløpet av de neste ukene skal føde barn nr 2!

Linn sa...

Vel, jeg er stor fan av bloggen din og leser den nesten hver dag.
Får så mye inspirasjon og nyttige tips, elsker bloggen din! :-D

Gerd Gjelsvik sa...

Jeg fikk Declarè demonstrert i et lite parfymeri for en tid tilbake og ble overrasket over hvor utrolig mange flotte produkter de hadde. Et merke som har vært litt "usynlig", men fullt fortjener å bli satt fokus på.

Takk ellers for mange flotte tips som du deler med oss. Keep on :-)

Christine sa...

Ha en fantastisk fin helg. Lykke til med klessalg. Skulle gjerne vært der og gjort et par kupp. Neste gang. :-)

Klem Christine.

(Christine_1987_@hotmail.com)