22.10.2010

Spiss

Photos: Nitrolicious
Det begynner å bli en stund siden jeg var gira på spisse pumps. Lysten begynner definitivt å komme tilbake. Disse to spisse herlighetene kommer fra Lanvin sitt samarbeid med H&M.
Pointy shoes. They have been outside my radar for a while. But I'm warming up on them again. I think I'm ready for some pointy pumps. These ones are Lanvin for H&M.

5 kommentarer :

Sunniva sa...

Jeg har egentlig aldri likt spisse sko, men det ser ut til at Lanvin kommer til å få meg til å like det. Jeg er så spent på den kolleksjonen! Håper den kommer for salg på nett, for jeg tviiiiler på at HM på Gjøvik får den kolleksjonen. De får som regel ingenting. :/

Solveig Bolstad sa...

Såå utrolig fine. liker leopard skoen.

Ladybird sa...

Sunniva: there is always a first ;-) Den kommer helt sikkert til salgs på nett, om den dukker opp på Gjøviker ikke godt å si enda...de har nå hatt en del av H&m samarbeidene der ;)

Solveig Bolstad: De er riktig så fine ;)

Sunniva sa...

Joda, det har de, men ikke de ÅNKLIE godsakene! Som f.eks. de fantastiske kjolene i The Garden Collection. Og Fashion Against Aidskolleksjonen så ikke jeg snurten av... Jeg handler for det meste HM på nett uansett, så for meg går det fint. :p

Ladybird sa...

Sunniva: De goddsakene ja, de er det jammen meg ikke mange av butikkene som får heller, og de forsavinner som regel i løpet av de første to minuttene! ;)