29.10.2010

Pudder

Photo: MAC Cosmetics
Jeg skal ut og reise og det betyr taxfree-shopping. I den anledning søker jeg deres ekspertise. Har du et yndlingspudder du vil dele med meg? Jeg trenger nemlig nytt pudder og klarer ikke bestemme meg for hvilket. jeg vil ha et som ikke er altfor dekkende, og etterlater huden "feridg retusjert" ;)

Noen gode tips?
I need a new facepowder. Do you have any recommendations? What is your favourite?

7 kommentarer :

Victorias Inspirasjon sa...

Jeg har lyst til å prøve Kanebo pudderet som Camilla Pihl skrev om for en liten stund siden :) Så egentlig hennes tips det her ;)

Aina - Pudderkvastrabagast sa...

Jeg er kjempefan av MAC Mineralized Skin Finish. Bruker det enten alene eller for å sette foundation og synes det ser veldig, veldig bra ut. Du kan bygge det opp til å bli ganske dekkende eller bare bruke det veldig forsiktig. Uansett har det litt glød i seg og huden ser ut som en bedre versjon av seg selv. Lovez it! :)

God tur!

Solveig Bolstad sa...

Elker La Praire sin foundation med 15spf. pleiende for huden og etterlater ett naturlig resultat.

Helene sa...

Jeg bruker Origins, All or Nothing, Sheer pressed power for every skin. Det matter ned huden litt, men er uten særlig mye farge. Anbefales og fås kjøpt på taxfree.

Charlotte Helene sa...

Jeg bruker Guerlain - Meteorites Poudre De Perles Illuminating Perfecting Pressed Powder og er veldig fornøyd. Den dekker ikke, men gir en utrolig fin glød som virkelig setter prikken over i'en. Jeg har veldig lys hud og bruker 01 Mythic Parfait, den er rett og slett fantastisk. Drøy er den også, jeg brukte 9 månder på å bruke opp den siste jeg hadde. Min desiderte favoritt iallefall.

Ladybird sa...

Tusen takk for gode tips :)

leather jackets sa...

Very Nice. I wish I can do all of that in a short period of time. But for persuaded doing those will generate results. I will try to spread your words from first to last my blog and link it back to you. Thanks a lot for those tips.
leather jackets | womens leather jackets | mens leather jackets | motorcycle jackets | bomber jackets | women bikers jackets | harley davidson leather jacket