30.11.2010

Blodig havJeg fikk en mail fra en venn. En mail med en link. En link som gjorde meg kvalm, fikk meg til å strigråte. En link som må deles. Det dere ser i disse videoklippene er vondt å se, men det er viktig. Ta et standpunkt.
I got a link on mail I watched it. I cried. I felt sick. It's hard to look at, but please do.
Take a stand.

7 kommentarer :

Bobby sa...

Jeg elsker å ha en kjæreste som bryr seg om de viktige tingene i livet!

Anonym sa...

Det er vanvittig bra at du velger å ta opp slike viktige tema på bloggen din. Er stor fan av bloggen din, og har vært det lenge. Dette gjør at jeg at respekten for deg øker ytterlige. Forsett det gode arbeidet med å ta fokus på uskyldige dyrs forferdelige sjebner.

Marianne sa...

Dette her var bare helt grusomt. Takk for at du setter fokus på viktige ting også..

Lena sa...

Jeg har sett The Cove og det er en av de viktigste filmene man bør få med seg. Filmen er helt jævlig og jeg må innrømme at jeg gråt ganske mye.

Bra at du tar opp et så viktig tema og jeg håper flest mulig ser denne filmen og kanskje finner en måte å hjelpe på :)

Ladybird sa...

Bobby love: Det er helt for jævlig, jeg fikk ikke sove etter å ha sett disse. Slike ting må man bare dele og ta et standpunkt mot. Forferdelig :(

Anonym, Marianne og Lena: Det er helt forferdelig. Jeg fikk ikke sove i natt etter å ha sett disse og kan jo ikke gjøre annet enn å prøve å nå ut til flere med budskapet. Jeg får helt vondt i magen bare av å tenke på innholdet i de to klippene. Takk for at dere tok dere tid til å se klippene, hvis det når ut til mange nok så kan man kanskje få slutt på grusomhetene.

Lisa sa...

Jag såg dessa bilder för ett år sen och klarar inte att se dem igen. Jag mår dåligt och gråter utan stopp. Hur i helvete kan människor göra nåt så grymt?
Så nära oss också.

Jag känner bara sorg och hoppas att de här bilderna når ut till alla som behöver se och att det får konsekvenser.

Bra initiativ att visa dem på boggen.

Ladybird sa...

LisaL.S: Jeg har ikke lyst til å se klippene opp igje heller, det var helt forferdelig. Hadde vondt i magen i to dager etter å ha sett disse to klippene. men må nok få sett The Cove, fått med meg filmen som tar opp dette temaet.