24.11.2010

Brazilian Blowout, snarveien til supermanke?

Før: En frizzy småsliten manke som stort sett lever sitt eget liv.
Her er håret vasket og klar for behandling...
Denne blandingen ble sirlig fordelt i hele håret...
...før håret fikk en runde med føner og rundbørste.
Rundbørste. En ting jeg aldri kommer til å få kontroll på. Men som kan gi fantastiske resultater.
Så ble håret rettet ut med en glohet rettetang. Dette skulle kapsle formulaen inne i håret.
Så bar det rett i vasken igjen, før jeg selv skulle få prøve meg med føneren...
Da begynte lovordene å hagle. Merkelig følelse. Føltes som om jeg hadde fått et helt nytt hår, en helt ny hårstruktur.
Malin fordelte bittelitt av denne voksen i håret mitt.
Voksen ga håret den rette "dagen etter du vaska håret"-looken og luktet helt himmelsk av noen tropiske frukter. Jeg kan kjøpe den krukka der bare på grunn av lukta. Digg! (Hold for øynene dere som synes det blir for mye klissklass, det er bare så digg å være skikkelig fornøyd med noe!)

Når du er vant til å gå rundt med skikkelig hulder hår så nytter det ikke med helt pinglatt hår. Derfor er det så fint at frisøren kan tilpasse hvor slett hår/hvor mye fall man vil ha. Det hadde blitt helt feil for meg om håret plutselig skulle bli superslett, så jeg er superglad for at jeg nå har mitt fall, mitt hår, bare en mye freshere versjon!
Studio Alf i Vika
En svært fornøyd Ladybird.
Søte Malin som ga meg supermanke!
Photos: ladybird
Dere husker kanskje jeg var på pressefrokosten til Brazilian Blowout? Etter den var jeg rimelig gira på å få testet ut denne behandlingen. Håret mitt føltes nemlig som det var midt i målgruppen.
Brazilian Blowout skulle nemlig gjøre superhår ut av tørt, slitens, matt og frizzy hår. Beskrivelsen av mitt hår med andre ord.

Så hvordan var det egentlig?

Jeg hadde en avtale med søte Malin hos Studio Alf i Vika (Studio Alf i Vika ligger i Haakon VII gate 2, like ned ved Aker Brygge, jeg knotet nemlig bittelitt med å finne frem). Malin er hårstylist og ekspert på Brazilian Blowout i Norge. Hun tok i mot meg med et stort smil og satte i gang med behandlingen.

Etter at håret ble vasket, påført et Brazilian Blowout-middel, fønet, rettet ut med en rettetang (noe som kapsler virkemidlene inne, enkelt fortalt), deretter vasket igjen...fikk jeg føne håret selv.
Vanlig praksis når jeg føner håret er at jeg ender opp med å se ut som jeg har et frizzy kråkereir på hodet. Deretter må jeg vanligvis påføre oljer og serum for å roe ned det hele og dempe frizz. Nå skjedde ikke det. jeg kjente rett og slett ikke igjen mitt hår. Veldig merkelig opplevelse. Håret la seg pent med en gang og det så mye sunnere ut. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg sa ting som "Dette er helt merkelig", "Håret er jo så glatt", "Det ser jo faktisk lengre ut", "Til og med fargen ble jo mye finere", "Håret føles skikkelig sunt". Malin bare lo og fortalte at det hørtes akkurat ut som henne da hun fikk prøve behandlingen.

Jeg drøyde litt over en uke med å skrive denne posten, da jeg ville være sikker på at det ikke var en effekt som gikk ut med en gang. Det var det så absolutt ikke. Håret mitt føles mye sunnere, ser mye sunnere ut og er langt enklere å ha med å gjøre. Nå kan jeg faktisk lufttørke håret, uten å ende opp med et helt kråkereir på hodet.

Behandlingen varer opp til tre måneder og jeg er dessverre redd jeg må kaste meg på en ny runde da. En fresh manke er nemlig veldig lett å venne seg til!
Hvis du vil lese mer om Brazilian Blowout så har de en egen skandinavisk side, der kan du også finne ut en salong nær deg som utfører denne behandlingen.

Ok, then it's done. I tried it out. The hairtreatment that all the mags write about. Brazilian Blowout. And you know what. It's true! It makes your hair look fresher, healthier, feels softer and smoother. My hair is more manageable, it looks better and feels softer. It's feels like your hair, just healthier and more good looking. In other words, I love it. And I'm quite scared I'll get addicted...Just look at the pics!

9 kommentarer :

Mia sa...

WOW!! Herlighet så bra det ble!! Lov å spørre hvor dyrt dette ble for lommeboken ;)?

Ladybird sa...

Mia: Det ble knallbra, jeg er strålende fornøyd med manken :) Føles som om jeg har fått utdelt nytt hår, fortsatt mitt, men dette går ann å ha kontroll på og det ser superfresht ut! Jeg var så heldig å få en behandling, men er redd det blir flere på meg etterhvert. de regnet med at prisene kom til å ligge på 2000-3000, avhengig av lengde på håret. Min lengde hadde antageligvis kostet 3000,-, det avhenger litt av hvor mye produkt de må bruke :)

Anonym sa...

Fantastisk, intet mindre.

camilla pihl sa...

Gleder meg sonnsykt til å teste! Du ble superfin!!!

Turbo sa...

Randi, I'm pretty sure that this is the most of your face that I have ever seen in a post. You a beautiful. Great hair, too! :)

Rock'n Roll Ballerina sa...

Så fin du ble! :) Høres ut som en spennende behandling.

Ladybird sa...

Motejournalisten: Du kan tror jeg er fornøyd :)

Camilla Pihl: Yeaaahh, gled deg! Det er crazy good! Og nå er det ikke lenge til du skal sitte i stolen ;)

Turbo: haha...It is probably the most of my face I will ever post here ;) Thank you for kind words. I can't stop by your blog right now, to jealous at that thanksgiving dinner you two lovely people made ;)

Rock'nRollBallerina: Takk nydelige du, det var superspennende å prøve...og helt perfekt for kråkereiret mitt ;)

Cecilie sa...

wow, en helt ny frisyre nesten =) jeg skal til frisøren på tirsdag for klipp, spent på hva jeg skal gjøre Ü

Ladybird sa...

Cceilie, det var ganske så vilt. Jeg har fortsatt min frisyre, bare en helt anen struktur. Håret oppfører seg så annerledes :) Kos deg hos frisøren, jeg er spent på utfallet :)