05.11.2010

Missoni mums

Photos: Ladybird
En stor fordel med shopping i Riga er prisen. Disse to Missoniputene ble mine, for under 300 norske kroner. De kommer til å bli såååå fine sammen med sengeteppet mitt. Love!
You gotta love Riga shopping. These two Missoni pillows costed me less than 37.

12 kommentarer :

Camilla Pihl sa...

Jeg vil også til Riga og shoppe :)

Martine sa...

Kjempefine puter! Jeg vil også til Riga :)

Sv: Søte deg. Tusen takk! Jeg vet ikke om jeg fortjener så fine ord. Nok en gang, bloggen din er fantastisk og du virker som en veldig fin person selv :)

Ladybird sa...

Camilla Pihl: Når man kjenner byen så kan man virkelig komme over noen gode kjøp. I dag er det store spørsmålet, Biker jacket fra Balenciaga eller ikke... ;) Hvis du skulle finne på å reise østover en gang så skal jeg gi deg noen gode insidertips ;)

Martine: Riga har virkelig muligheter for gode kupp, slik som disse og jakken jeg nå klør meg i hodet over...akk ;)

Men du Martine, du fortjener det. Bare ta det inn over deg og ikke slipp inn tanken på at du ikke fortjener det. For du fortjener det så definitivt ;) Du er ei super jente og jeg vil se deg danse.

Hallo. sa...

Å, de var utrolig fine, hadde passet kjempebra inn i sofaen min:) *misunnelig* på Riga-tur, ønsker meg en storbyferie snart!

Hellohello baby sa...

ÅÅÅ!! er det sant!??!! Jeg bestiller meg straks en tur til Riga! Hvilken butikk?? Jeg drømmer om puter fra missoni, men ikke lett å få tak i det herfra....:(

Ladybird sa...

Kaja: Missoni kan dette med mønster og fargesammensteninger ;) Jeg føler meg veldig heldig som er i Riga så ofte altså ;)

Hellohello baby: hihi...det er sant! men de hadde ikke mange igjen nå, varierer veldig fra gang til gang. Jeg vet ikke navnet på butikken, men hvis du skulle finne på å reise til Riga så skal jeg forklare deg hvor den ligger ,) Pst: Milla's Boutige og Bella's Hus (begge i oslo) har Misssoni ;)

Hellohello baby sa...

ååå! Takk!! <3

å, pokker, trenger ikke reise til Riga likevel da... Å JODA! Har allerede avtalt tur med en venninne i slutten av Januar. :) Norwegian legger jo ut billige billetter om 4 dager! :D Jippe!

Strålende lørdag til strålende søte deg! :)

Cathrine sa...

Ahh.. Fine puter! Jeg vil også ha Missoni puter til under 300 kr.. hehe! Jeg har faktisk planlagt at jeg skal til riga på spa helg snart!sh

Cupcakes og champagne sa...

Niiiiice! :) Heldig med den må jeg si:)

Ladybird sa...

Hellohello baby: Forhåpentligvis har de fått in masse nye puter og har det samme tilbudet da :) Uansett har du mange gode kupp å se frem til. den byen er helt perfekt for jenteturer. men pakk med dere varme klær, Riga er isende kaldt om vinteren ;)

Cathrine: Du bør så absolutt ta en SPAtur dit, nydelig by ;)

Cupcakes&Cashmere: veldig heldig ;)

Cecilie sa...

Nydelig, skjønner at man gjøre gode kupp i riga =)

Ladybird sa...

Cecilie: veldig mange gode kupp, hvis man vet hvor man skal lete ;)