09.11.2010

Brazilian Blowout

Sitatene på posteren er nesten for gode til å være sanne. Og med et evig viltert hår som mitt, så høres jo dette veldig lovende ut...
Pludret litt med Camilla Pihl over forkosten, og jeg må si, den frøkna er minst like sjarmerende in real life.
Behandlingen skal bekjempe frizz og styrke håret, slik at det ser superfresht og glansfullt ut. Jeg ser som regel ut som en frizzball i fuktig klima og regn, og Brazilian Blowout skal visstnok gjøre underverker...ikke rart jeg er spent på å få gjennomført denne behandlingen.
Den ene siden har fått gjennomgå en Brazilian Blowout behandling og resultatet er ganske så slående!
Photos: Ladybird
"The BRAZILIAN BLOWOUT is the most innovative and effectiveprofessional smoothing treatment in the WORLD!
 
Through the use of a Brazilian Super Nutrient Complex and a proprietary polymer system, the Brazilian Blowout actually improves the condition of the hair by creating a protective protein layer around the hair shaft to eliminate frizz and smooth the cuticle.

The end result is smooth, healthy, frizz-free hair with radiant shine!"

Her om dagen var jeg så heldig å få delta på en presentasjon av Brazilian Blowout. Dagen startet tidlig med en rekke fine folk som var samlet på Bistro Brocante for frokost og et møte med frisøren Antonio Axu som introduserte oss for denne hårbehandlingen. Etter å ha lest om Brazilian Blowout på en rekke utenlandske blogger og nettsider var jeg temmlig spent. Antonio viste oss resulatet på en utrolig søt modell med afrohår og resultatet var ganske vannvittig. Så overraskende bra at jeg glemte å ta noen bedre bilder faktisk. Så da får dere bare vente tålmodig på at jeg får testet Brazilian Blowout selv og høre min erfaring. Stay tuned!

The other day I was at this presentation of Brazilian Blowout. No frizz, super smooth hair and no damage! It sure sounds appealing. Antonio Axu, the hairdresser, tried out the treatment at the model and I have to say, it looked damn good. Her afrohair suddenly looked shiny and smooth, like another structure to her hair. I am soon gonna try Brazilian Blowout, so stay tuned for my resault.

10 kommentarer :

Karoline sa...

Oi, spennende!

Frida sa...

Spennende...høres virkelig ut som noe for mitt viltre hår også :) Men skjønte ikke helt, er det en behandling som kommer i friørsalonger etterhvert? Eller hvor får man gjort det? Gleder meg til å høre om ditt resultat :) Klem klem

Hellohello baby sa...

Hei!
Jeg lurte også på det samme. Produkt man kjøper selv eller må man til frisøren?
Nå skal jeg på fotballtrening med mio sønn på 6. Så håret må uansett vente....

Go' mandag! :)

linda-mari sa...

Vi snakket om denne på skolen i dag, har så lyst til å prøve :)

camilla Pihl sa...

<3

Luisa sa...

Jeg er sykt spent! Med mitt hår kan dette være perfekt :D

Ladybird sa...

Karoline: veldig, jeg gleder meg ;)

Frida og hello hello baby: Det er en behandling som har begynt å dukke opp i norske frisørsalonger nå. Du kan lese mer om den her: http://www.brazilianblowoutskandinavia.com/ Også kommer jeg selvfølgelig til å skrive om den når jeg har prøvd det ;) Stay tuned :)

linda-mari: Det høres jo helt perfekt ut, ihvertfall for det fugleredet jeg har av en hårkasse ;)

Camilla Pihl: Skal bli veldig spennede ;)

Luisa: Jeg er superspent selv, Det høres nemlig ut til å være midt i blinken for mitt hår. Så da får vi se da ;)

Martine sa...

Det vil jeg prøve! Gleder meg til du gir oss din opplevelse når du får prøvd det ut :)

Hanne sa...

O'hoi,

Jeg har tatt en brazilian blowout og det er absolutt å anbefale! Anbefaler likevel alle å gjøre det på en fredag eller tors da du må gå hele to døgn uten å få en DRÅPE vann i det(da blir det øddelagt).

Det koster litt, selv fikk jeg gjort det på Adam og Eva Sjølyst for kr 2500, men det satt i nesten 3 mnd, og gikk ut da jeg gikk til min faste frisør for striping og ettervekst. Jeg kommer til å gjøre det igjen mot sommeren da det er mye bading etc. I Loved it! - Og lukten- deilig kokkos.. kunne sitte å lukte på den i evigheter!

Ladybird sa...

Martine: Det høres jo helt genialt ut! :)

Hanne: tusen takk for lang og god tilbakemelding :) Jeg gleder meg masse, tror det er helt perfekt for mitt hår :)

Takk for tipset om vann, det ante jeg ikke!

Og du, blir det ødelagt av farging altså? Jeg hadde tenkt å stripe håret mitt i desember, må jeg kanskje utsette den timen da? :)