23.11.2010

Tropiske negler

Shellac Tropic Coral #521

Nå har jeg fått fikset på neglene mine igjen. Jeg har jo blogget om Shellac før, og som dere helt sikkert forsto så var det en ganske genail oppfinnelse. Neglelakk som holder i to uker, uten å skalle av eller bli matt og sliten. Jeg er veldig svak for korallfarger, så denne gangen valgte jeg Tropic Coral. Litt tropiske assosiasjoner kommer godt med nå som det er spådd sprengkulde. Korall tenker man ofte på som en typisk sommerfarge, men den funker som fy året rundt!
Hvis du ikke har hørt om Shellac før så bør du ta en liten titt på videoklippet jeg la ut.

Har du lyst å freshe opp neglene til julefestene så kan jeg anbefale Bislett Hudpleie. Jeg har skrevet om de før og kommer helt sikkert til å skrive om de igjen, da de er de beste hudpleierne jeg har brukt. Og neglefriken meg, ble jo selvfølgelig glad da de lanserte Shellac på sensommeren i år.
Hver gang jeg tar Shellac så blir jeg like overrasket over hvor mye mer glans neglene får med Shellac enn med vanlig neglelakk. Superfresht!

I guess you remember last time I got Shellac? Okay, I've done it again. The longlasting perfect nails are perfect for the partyseason. I choose a superfresh coral tone called Tropic Coral #521. Love it! So I'll probably spend rest of the night, just looking at my perfect coral nails.

10 kommentarer :

Mette sa...

Dette har jeg også lyst til å prøve! Komplisert å få det av igjen...?

Ladybird sa...

Lillebaby: Shellac er genialt, sitter lenge og ser superfresht ut hele veien. Veldig enkelt å fjerne, sammenlignet med acrylnegler og denslags. Dynk bomullsdotter i aceton og legg de på neglen, ta en tape rundt så det sitter og sitt med det i ca 10 min. Da kan man bare skrape av lakken! :)

eva sa...

Blir du sponset, eller betaler du full pris på Bislett hudpleie?

Ida sa...

Genialt, det må jeg prøve. Lurer på om de har det i Praha, hvor jeg bor. Forhåpentligvis:)

Ladybird sa...

Hei Eva, Jeg har skrevet ganske mange innlegg om Bislett Hudpleie, det har du sikkert lagt merke til hvis du følger bloggen min. Første gangen jeg prøvde Shellac på tær og hender så fikk jeg sponset det, men ikke nå mer :) Så når jeg skriver om Bislett Hudpleie så er det fordi jeg digger damene der, de er superflinke. Jeg har snakket varmt om de til flere venninner og de går nå fast hos Bislett. Jeg lever ikke av bloggen min, jeg har fulltidsjobb ved siden av, bloggen er mer som en hobby for meg. Jeg har et ønske om å være ærlig og åpeen mot dere som leser bloggen og står derfor inne for alle produkter som postes her. Man kan ikke bare sende meg noen produkter i posten og så ender de opp her ;) Jeg poster ting fordi jeg liker de! :)

Siden du spør, så har du kanskje engasjert deg i den store bloggdebatten som herjere nå. Hva er dine synspunkter på den saken? :)

Ida: de hadde fått det i Riga forrige gang jeg var der, så du skal slettes ikke se bort fra at de har det i Praha. Anbefales. Neglene ser superfreshe ut! Lenge! :)

eva sa...

Det er bra! Det var nettopp det jeg lurte på ja; om man kan stole på det bloggere skriver, eller om de bare har blitt sponset for å skrive positivt om produktene, som f.eks. fotballfrue...
Men det er fint at jeg vet du er ærlig :) Liker stilen din, og finner mye inspirasjon her!

Helene sa...

Har akkuart bestilt min første shellactime hos Bislett Hudpleie og er veldig fornød med det :) Mitt spørsmål er; får man med manikyr, altså filing av negler etc, i tillegg? eller er det bare smack smack på med lakken og ut igjen?

Ladybird sa...

Eva; Tusen takk for tilbakemeldingen, jeg setter pris på å ha en åpen dialog med dere :)

Helene: Ohoi, så gøy! Nå er jeg superspent på hva du kommer til å synes! Stikk innom her og legg igjen en liten hilsen etter at du har vært der da, jeg vil høre hva du synes! :) Og til spørsmålet ditt, du bør ta en runde med manikyr på deg selv før du går dit, da det kun er lakk :) Selve leggingen av lakken tar cirka 30 min, det er en liten prosess ;) Kos deg og hils jentene der fra meg ;)

Helene sa...

Da har jeg vært hos Bislett, og fått lagt shellac`en og må si jeg er kjempe fornøyd :) Carina, som la lakken var veldig hyggelig og fargen var kjempe fin (tok den samme som deg). Tusen takk for et supert tips! Skal definitivt prøve det igjen. God helg :)

Ladybird sa...

Helene: Så utrolig morsomt å høre! Jeg var på lunsj med noen venninner i dag, og de ble så opptatt av neglene mine, så de måtte teste det ut snart de og ;) det er kjempelekkert, nydelige farger og den glansen. Og lang holdbarhet. kan det bli bedre? :)

Carina er kjempesøt, akkurat som alle jentene der :)

God helg, Helene! veldig glad for at det falt i smak :) Pst: Rosafargen Romance kan anbefales til senere, det ser ut som man er født med PERFEKTE negler :)