27.11.2010

Litt fint under til jul?

Photos: Ladybird
Vil du vinne et rødt undertøyssett med blonder og myke varme sokker? Begge deler fra Cubus.
Undertøyssetter er i størrelse 75B i BH og Small i truse. Hvis dette ikke er din størrelse så har du kanskje en snill søster eller venninne du kan gi det til?
Uansett, det eneste du trenger å gjøre er å skrive ditt beste julegavetips i kommentarfeltet eller sende det på mail til ladybirdsnest@hotmail.com. Merk mailen "Cubus"
Tvi tvi :)
Vinneren er nå kåret, gratulerer til deg Nina. Sjekk mailen din frøken vinnerlykke ;)

8 kommentarer :

Sara K sa...

Mitt aller beste julegavetips er scrapbookalbum. Vil du ha en fin gave til ei god venninne, foreldre, kjæreste eller søsken er dette tingen. Let igjennom gamle bilder på pcen og send noen utvalgte til fremkalling. Med litt scrap utstyr og et album du får kjøpt til en billig penge, lager du et minne som garantert ikke vil glemmes. Bruk fantasien og skriv ned små ord og tekster, som en av personens favorittsanger, et søtt sitat, gullkorn eller en god egenskap du setter pris på. Fikk et slikt et av bestevennen min engang, og blar igjennom dette hver gang jeg føler meg trist eller trenger selvtillit. Dette er den mest rørende gaven man kan gi bort, og personen som er så heldig åfå albumet vil føle seg svært spesiell og verdifull.

Vibbis sa...

Mitt beste julegavetips er opplevelse! Gå på kino, teater, show, revy, standup, spa, hudpleie eller museum med en du er glad i!

Hverdagene går for fort og vi har for lite kvalitetstid med hverandre. Bare face, sms, msn, mms, twitter og blogger.

Jeg og venninne gir hverandre ikke gaver, vi går hver romjul på hudpleie sammen. Etterpå går vi cafe (uten sminke) og skravler og ler i timevis : ) Priceless!

Vibbis

Sherin sa...

Oooo, they're so pretty. I love the colour of them.

Anneli sa...

Jeg har en del venninner, og jeg elsker å gi alle en julegave. Det er ikke alltid like lett når økonomien ikke er på topp. Mitt julegavetips er derfor det jeg gjør i år: jeg har kjøpt inn såpemasse, duft og farge på en hobbybutikk og lager personlige og vakre såper til mine kjære. Man kan forme de som man vil, og skrive inn noe i såpen om man vil. I tillegg har jeg også kjøpt stearin, så jeg skal lage noen flotte lys ved. Pluss litt hjemmelagd marsipangodteri med sjokoladetrekk... :-) Alt dette legges i en personlig pappboks jeg har lagd ved bruk av origamiteknikker (finnes mange oppskifter på youtube). Jeg håper mine venninner vil sette pris på det - det ville iallefall jeg.

Nina Beate sa...

Mitt beste julegavetips er å invitere mine nærmeste venninder hjem til meg, god mat og drikke :) masse lys og varme :) på en helt vanlig kveld nå i tiden hvor vi har så mye å gjøre. Eksamenslesning, søndagsjobbing og julegaveshopping :) trenger et bittelite avbrekk :)

Alexandra sa...

Mitt beste julegavetips er å lage noe personlig og spesielt, eller gjøre noe personlig for de du er glad i. Lage kuponger for forskjellige ting, som f.eks å ta dem med ut, eller en enkel ting som oppvask. Eller et scrapbook album med deres minner sammen. :)

Anonym sa...

Hei!
Mitt beste julegavetips er en mattine fylt med masse deilig mat. Mine foreldre jobber mye og spiser sjelden ordentlig middag på ukedagene. Jeg har derfor laget opp mange ulike retter som jeg har fryst ned. Disse skal pakkes sammen med deilig hjemmebakt brød, hjemmelaget konfekt og litt godt drikke, slik at de kan nyte god mat hver dag.

Andrea sa...

Hjemmelagede gaver er alltid best. Mitt tips er å kjøpe plastikkdyr på lekebutikk og lage smykker eller smykkekroker.

Kjøp kjeder og små kroker for å skru ned i dyrene på en hobbybuttikk. Evt sugekoppkroker for å henge på badet som du limer dyrene på sånn som her http://andrea-bandera.blogspot.com/2009/11/smykkekroker.html