Sider

30.11.2010

Straks desember...

Photos: WeHeartit
Nå er det straks desember. Stort kosligere måned skal man lete lenge etter.
Very soon we are in december month. The coziest month.

Vårdigg

Fine detaljer på ryggen.
Elsker dette materialet, det har en utrolig nudelig overflate...
Photos: Ladybird
For en liten stund siden var jeg innom Presskontakterna og tittet litt på vårkolleksjonen til de merkene de representerer. Jeg falt pladask for denne kjolen fra Inwear, er ikke den fantastisk? Den minner meg egentlig ganske mye om et stoff som Dagmar brukte for noen sesonger siden, en herlig blanding av rosa fløyel og rosa silke med den samme strukturen som denne kjolen. Tror nok muligens denne blir med meg hjem når den kommer ut i butikk.
A while ago I went by Presskontakterne. There I had a look at the spring collections. Fell in love with this dress from Inwear. love the color and the material. Yup, I guess that dress is coming home with me this spring.

Zanzuel + Adam og Eva

Photo: Hanneli, Beautybloggen Elle
Psst...Adam og Eva skal begynne å selge Hanneli+Zanzuel gavepakker! Perfekt gavetips for freshe frøkner.
Adam&Eva are selling Hanneli+Zanzuel giftboxes. Perfect christmas gift for those stylish girls.

Blodig hav



Jeg fikk en mail fra en venn. En mail med en link. En link som gjorde meg kvalm, fikk meg til å strigråte. En link som må deles. Det dere ser i disse videoklippene er vondt å se, men det er viktig. Ta et standpunkt.
I got a link on mail I watched it. I cried. I felt sick. It's hard to look at, but please do.
Take a stand.

28.11.2010

Marina Muñoz

Photos: Jak&Jil, Harpers Bazaar, Nibs, Breathing Catle, Stylecaster
Marina Muñoz. Argentisk stylist med virke i NY. Veldig ofte ikledd maskuline elementer, som oxfords og bredbremmede hatter. Jeg digger stylingen hennes. Elsker måten hun blander elementer fra ulike verdensdeler. Harem, gaucho, kinesisk, preppy...smeltedingel stil som funker som fy!
En dame verdt å holde øye med.
Marina Muñoz. Love her style. The masculine influence, those hats and often some oxfords. Gaucho meets preppy meets asian. This argentinian stylist, working in New York is someone to watch. Great style.

Get some

27.11.2010

Go Cher!






Jeg digger denne jenta. Diggediggedigger henne. Cher Lloyd. Knapt fyllt 17 år og rå som få. Her kan man snakke attitude. You go Cher!
I'm totally hung up on Cher. Cher Lloyd, the 17 year old thats rockin' the stage at X Factor UK. She's got attitude, like no one else. You go Cher!

Litt fint under til jul?

Photos: Ladybird
Vil du vinne et rødt undertøyssett med blonder og myke varme sokker? Begge deler fra Cubus.
Undertøyssetter er i størrelse 75B i BH og Small i truse. Hvis dette ikke er din størrelse så har du kanskje en snill søster eller venninne du kan gi det til?
Uansett, det eneste du trenger å gjøre er å skrive ditt beste julegavetips i kommentarfeltet eller sende det på mail til ladybirdsnest@hotmail.com. Merk mailen "Cubus"
Tvi tvi :)
Vinneren er nå kåret, gratulerer til deg Nina. Sjekk mailen din frøken vinnerlykke ;)

26.11.2010

Wow!

Photo: anna magazine
Den fantastiske 50-tallsstilen er velkommen inn i garderoben min. Så vakkert, så kvinnelig, så elegant. rett og slett; WOW!
The fifties style. Embrace the feminine curves, looks fiercer than anything else, and truly elegant. Love it!

93 NOK

Photo: Essie
Stikk inn her for å kjøpe Essie sin mini Winter Collection til 93 NOK. Takk til Spotding for godt tips!
Get Essie Winter Collection for 93 NOK. A bargain! Thanks to Spotding, for sharing.

Dog Days Are Over

You are amazing. Yes, you are!

Start dagen med happy tanker. Du er verdt det!
Start the day off, thinking happy thought. You are soooo worth it!

Kjære Tom!

Kjære Tom, er det virkelig sant. Er du nestemann til å samarbeide med H&M? Ble veldig lei H&M/Lanvin hypen nå på slutten. Men kjenner jeg fikk nytt friskt mot nå. Tom Ford. Må jo bli bra.
PS.:I think I love you.
Dear Tom, is the rumours true? Are you gonna design for H&M? I can't help it, it puts a big smile on my face.
I think I love you, Tom.

25.11.2010

Lille fugl...

Jeg kom over denne søte ideen på Stine Auer sin blogg. Heretter skal jeg være på utkikk etter søt julepynt jeg ka pynte kubbelysene mine med.
Cute! Yes, indeed! Need to look for Christmas ornaments that could work fine as decor on my candles. I  got the idea at Stine Auer's blog, A woman, a life, a blog.

Kjære julenissen...

Photo: Street Style Recap
Kjære Julenisse! Jeg vet at det blir mye mas på deg i disse dager, men jeg ville bare si fra at jeg ønsker meg disse bootsene. De er fra Chanel, i tilfelle du skal i den retningen...Jeg har vært ganske snill i år egentlig.
Dear Santa. I know you're bysu right now. Just wanted to tell you, I want these boots so bad. They are from store called Chanel, if you're going there soon...I've been a good girl, a very good girl.

24.11.2010

241110

Photos: ladybird
Strikketights fra COS
Singlet fra Selected Femme
Bestefartrøye fra Pull&Bear
Skinnvest fra Marc O'Polo
Armbånd fra Mint
Kjede fra Efva Attling
Booties fra Bianco Footwear
Knitted tights from COS, tank from Selected Femme, longsleeved top from Pull&Bear, leathervest from Marc O'Polo, bracelet from Mint, necklace from Efva Attling, booties from Bianco Footwear.

Brazilian Blowout, snarveien til supermanke?

Før: En frizzy småsliten manke som stort sett lever sitt eget liv.
Her er håret vasket og klar for behandling...
Denne blandingen ble sirlig fordelt i hele håret...
...før håret fikk en runde med føner og rundbørste.
Rundbørste. En ting jeg aldri kommer til å få kontroll på. Men som kan gi fantastiske resultater.
Så ble håret rettet ut med en glohet rettetang. Dette skulle kapsle formulaen inne i håret.
Så bar det rett i vasken igjen, før jeg selv skulle få prøve meg med føneren...
Da begynte lovordene å hagle. Merkelig følelse. Føltes som om jeg hadde fått et helt nytt hår, en helt ny hårstruktur.
Malin fordelte bittelitt av denne voksen i håret mitt.
Voksen ga håret den rette "dagen etter du vaska håret"-looken og luktet helt himmelsk av noen tropiske frukter. Jeg kan kjøpe den krukka der bare på grunn av lukta. Digg! (Hold for øynene dere som synes det blir for mye klissklass, det er bare så digg å være skikkelig fornøyd med noe!)

Når du er vant til å gå rundt med skikkelig hulder hår så nytter det ikke med helt pinglatt hår. Derfor er det så fint at frisøren kan tilpasse hvor slett hår/hvor mye fall man vil ha. Det hadde blitt helt feil for meg om håret plutselig skulle bli superslett, så jeg er superglad for at jeg nå har mitt fall, mitt hår, bare en mye freshere versjon!
Studio Alf i Vika
En svært fornøyd Ladybird.
Søte Malin som ga meg supermanke!
Photos: ladybird
Dere husker kanskje jeg var på pressefrokosten til Brazilian Blowout? Etter den var jeg rimelig gira på å få testet ut denne behandlingen. Håret mitt føltes nemlig som det var midt i målgruppen.
Brazilian Blowout skulle nemlig gjøre superhår ut av tørt, slitens, matt og frizzy hår. Beskrivelsen av mitt hår med andre ord.

Så hvordan var det egentlig?

Jeg hadde en avtale med søte Malin hos Studio Alf i Vika (Studio Alf i Vika ligger i Haakon VII gate 2, like ned ved Aker Brygge, jeg knotet nemlig bittelitt med å finne frem). Malin er hårstylist og ekspert på Brazilian Blowout i Norge. Hun tok i mot meg med et stort smil og satte i gang med behandlingen.

Etter at håret ble vasket, påført et Brazilian Blowout-middel, fønet, rettet ut med en rettetang (noe som kapsler virkemidlene inne, enkelt fortalt), deretter vasket igjen...fikk jeg føne håret selv.
Vanlig praksis når jeg føner håret er at jeg ender opp med å se ut som jeg har et frizzy kråkereir på hodet. Deretter må jeg vanligvis påføre oljer og serum for å roe ned det hele og dempe frizz. Nå skjedde ikke det. jeg kjente rett og slett ikke igjen mitt hår. Veldig merkelig opplevelse. Håret la seg pent med en gang og det så mye sunnere ut. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg sa ting som "Dette er helt merkelig", "Håret er jo så glatt", "Det ser jo faktisk lengre ut", "Til og med fargen ble jo mye finere", "Håret føles skikkelig sunt". Malin bare lo og fortalte at det hørtes akkurat ut som henne da hun fikk prøve behandlingen.

Jeg drøyde litt over en uke med å skrive denne posten, da jeg ville være sikker på at det ikke var en effekt som gikk ut med en gang. Det var det så absolutt ikke. Håret mitt føles mye sunnere, ser mye sunnere ut og er langt enklere å ha med å gjøre. Nå kan jeg faktisk lufttørke håret, uten å ende opp med et helt kråkereir på hodet.

Behandlingen varer opp til tre måneder og jeg er dessverre redd jeg må kaste meg på en ny runde da. En fresh manke er nemlig veldig lett å venne seg til!
Hvis du vil lese mer om Brazilian Blowout så har de en egen skandinavisk side, der kan du også finne ut en salong nær deg som utfører denne behandlingen.

Ok, then it's done. I tried it out. The hairtreatment that all the mags write about. Brazilian Blowout. And you know what. It's true! It makes your hair look fresher, healthier, feels softer and smoother. My hair is more manageable, it looks better and feels softer. It's feels like your hair, just healthier and more good looking. In other words, I love it. And I'm quite scared I'll get addicted...Just look at the pics!

3 belles dames de Paris

#1 Jeg vil bo i en fantastisk by. Kjøre scooter rundt i byen, i hæler. Looking smashing!
#2 Jeg vil ha kjempelangt hår. Barbere den ene siden. Gå med rød lebestift og grønn genser. 
#3 Jeg vil ha bukser med flare. Og lange ut. På vei til kafédate med jentene.
#1 I wanna move to an amazing city. Ride a scooter in my heels. Looking chic and superbusy.
#2 I want long hair, shaven on one side. Red lips and a green jumper.
#3 I wanna rush through the streets, in flare jeans and heels. On my way to meet the girls at a cosy café.

23.11.2010

Elin Kling får sitt eget magasin

Photo: Googlet
Fått med dere siste nytt. Elin Kling får sitt eget magasin hos Bonnier Tidsskrifter. Les mer her.
Latest news. Elin Kling gets her own magazine. Go here for more info.

Lanvin♥H&M

Photos: Ladybird
Jeg droppet kjolene og alle dameklærne fra Lanvin sitt H&M samarbeid. I stedet ble denne herre t-skjorta med meg hjem. En blazer var også oppe til vurdering, men ble litt stor.
Didn't get any of the dresses, or pointy pumps. I choose a tee from the mens collection instead.