20.11.2011

Makeup Bag Clean Up

Photo: ladybird
Har du noen gang tenkt over at urenheter kan komme av sminken din? Og da mener jeg ikke smink som inneholder ting som tetter porene, men rett og slett at sminken begynner å bli så infisert med bakterier at hver eneste lille berøring med huden din er et lite bakterieangrep? Ganske nasty egentlig.
Etter å ha lest denne artikkelen i Elle, så bestemte jeg meg for å la hele makeup bagen få en skikkelig rens. Jeg tok ut alle produktene fra makeupbagen og vasket den godt med antibac, før jeg gikk over hvert eneste produkt med en våt klut, såpevann og litt antibac. Børstene fikk seg selvfølgelig også en grundig vask med Brush Shampoo fra e.l.f. 
Kjære vene hvor deilig det var med en nyvasket fresh makeup bag, dette må jeg enda gjøre oftere.

Have you ever thought about the fact that your makeup could be the reason your skin looks dull and those spots keeps appearing? A dirty makeup bag consist a scary amount of bacteria, and these are transfered to your skin every day. I got an eye opener when I red this article in Elle. I'll have a more regular makeup bag cleanup after this.

6 kommentarer :

POLLIANI sa...

jeg hadde en opprensking her om dagen selv <3 ønsker deg en fiiin søndag

Strikkelaura sa...

Takk for puff bak! Er lenge siden jeg kjøpte inn babyshampo for å vaske kostene mine. I dag fikk jeg endelig gjort det :) Ha en fin søndag!!

Flyavsted sa...

Jeg tenker at vi er nok som renest når vi tar på sminke... hvertfall er jeg det, jeg har vasket ansiktet og hender først ;) Håndsprit inneholder glycerol - som regel - for at hendene ikke skal tørre ut. Dette kan legge et gulhvitt belegg på tingene dine. Det finnes overflatedesinfeksjon som du kan få på apoteket. Børstene vasker jeg hver kveld og så er det ekstra hyggelig å sminke seg når de er tørre og pene dagen etterpå.

Ladybird sa...

Polliani: Deilig med en skikkelig opprenskning ;) Det trenger man virkelig fra tid til annen. Håper du har hatt en fantastisk fin helg og at formen er okay, tatt i betraktning at du snart skal få en liten tass :)

Strikkelaura: Fantastisk! Jeg fikk en real puff når jeg leste den artikkelen, bare bra om det får bittelitt ringvirkninger! Og kjære vene så deilig det var med "ny" og fresh sminkepung! Håper du har kost deg masse med helg :)

Flyavsted: Det er vi jo som regel, men så er det alle produktene som setter seg i børstene da, og ikke minst som lekker ut og plutselig dekker alt i sminkepungen...jeg trengte en skikeklig opprenskning nå, få tørket av alle produkter godt, de blir litt stygge etter en stund de og. Og etter å ha lest om hvor mye bakterier det er på visse produkter så renset jeg de godt ;)) Børstene er jeg nok ikke så flink at jeg renser hver dag, men prøver å gjøre det ganske ofte, og det blir det jo ofte til, siden det setter seg mye produktrester i de :) Vet en del makeupartister også bruker et eller annet fra apoteket som jeg nå ikke husker navnet på...noe på f tror jeg... Jeg er nå uansett på farten, så jeg tenkte å få brukt opp litt av det jeg har stående, så da ble det hand desinfiksjon av den luktløse og flytende varianten og børste shampoo! Fungerte bra det, og etterlot produktene uten noen produktrester ;))

linda-mari sa...

Prøver å gjøre det hver andre uke faktisk!

Ladybird sa...

Linda-Mari: det er en rutine jeg gjerne skulle fått inn. Heretter skal jeg prøve å være liek flink!