22.06.2013

Bioderma H2O - en gjenganger

Photo: ladybird
Det er få skjønnhetsprodukter jeg har kjøpt opp igjen og opp igjen så mange ganger som denne ikoniske rensen fra Bioderma - Bioderma Sensibio H2O. Superskånsom, effektiv som fy lett å forelske seg i. Den har samme konsistens som vann og ser kanskje ikke så magisk ut, men jeg lover - denne er fantastisk. Ikke uten grunn at den er en gjenganger backstage under alle moteshow og en favoritt hos mange makeup-artister. Dessverre er den ikke å få kjøpt i Norge, så du kan tror jeg hamstrer når jeg er ute og reiser. Ellers er Ebay greit å ha når siste rest er brukt opp og jeg ikke skal reise på en liten stund.

There are not that many beautyproducts that I buy over and over again. Bioderma H2O is one of those chosen ones. A cleanser that can be used on sensitive skin and still is supereffective. No wonder it is a astayer in many makeupartist's kits and backstage at fashion shows. Is it the best, as simple as that!

4 kommentarer :

Trude sa...

Den der er bare helt fantastisk! Jeg kjøpte den etter sist gang du anbefalte den og har brukt den så godt som hver dag siden!!

Ladybird sa...

Trude: Så gøy å høre! den er helt fantastisk, jeg må alltid kjøpe med meg når jeg har muligheten. Så mild og skånsom, samtidig som den virkelig tar sminken!

Stine Marie sa...

Har så lyst til å prøve denne? Hvor har du kjøpt den, utenom ebay?

Kristin sa...

Hei! Jeg kjøper Bioderma her: http://www.escentual.com/bioderma/ Man må betale for frakten, men det er ikke mye.