26.06.2013

Ta med verden hjem

Photos: San Giorgio
Jeg elsker å reise. Og jeg elsker å ta med litt av verden hjem igjen til leiligheten. Slik som det er gjort på disse bildene.

I love to travel. And I love to bring a little piece of my travels home with my. Just like shown in these pics. Love it.

4 kommentarer :

Anonym sa...

Vis oss :-)

Kath sa...

Akkurat min stil! Jeg reiser en del og finner ofte ting jeg gjerne skulle tatt med hjem, men det er ikke så mye som passer i en koffert. Måtte fly med en lampe med stor lampeskjerm en gang... Lurer på hvordan folk får fraktet hjem litt større ting uten at det koster skjorta. Vet du?

Ladybird sa...

Anonym: Hvis dere har lyst til å se litt detaljer fra mitt hjem så kan jeg alltids vise dere litt etterhvert :-)

Ladybird sa...

Kath: Haha...I know the feeling! Jeg hadde med meg en ganske stor trebuddha på flyet hjem fra Hellas nå nettopp! Jeg har reist en del og har ofte sendt hjem større esker med ting med posten, de har ofte et alternativ som tar litt tid der ting blir sendt med båt og ikke fly, tar lengre tid men er billigere. Ellers så vet jeg at mange sender hjem en container med ting når det er snakk om virkelig store ting (slik som min bror gjorde da han kjøpte med seg en hel utgravert trevegg fra Indonesia!) Som regel så lønner det seg å forhøre seg med lokale som driver butikker der du kjøper det, de har som regel mange som kjøper ting og skulle bragt det med hjem.