11.06.2013

Vil du la Sebastian fikse ferielokkene?

Photos: ladybird
Sebastian brandet er over 30 år, men produktene fortsetter stadig å utvikle seg. De er kjent for å legge vekt på unik stil, form og tekstur og utvikle produkter som hjelper deg langt på vei til drømmelokkene. Nå kan du vinne en pakke med masse miniprodukter fra Sebastian, perfekt til å ta med i feriekofferten.

Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen ditt beste bad-hairday-tips i kommentarfeltet eller send det til meg på mail - ladybirdsnest(a)hotmail.com.

The Sebastian brand is over 30 years old, but the product range has continued to evolve. The brand is known for unique style, texture and shape - products that helps you get your dreamhair.

Wanna win a pack filled with Sebastian miniproducts, perfect for vacationtime? leave me a comment or send me a mail at ladybirdsnest(a)hotmail.com where you tell me your best bad-hairday-tips!

10 kommentarer :

Anonym sa...

Hestehale eller topp hvis du har langt hår:)

Anonym sa...

Oh! Kjenner veldig godt til Sebastian jeg. Min bad hair tips vil nok være: high bunt og side-bang. Fungerer alltid ;)
Fingers crossed!
Hilsen,
Lily P
lilyperezsanchez@hotmail.com

Mia sa...

Elsker Sebastian!! Mitt aller beste badhairday tips er en touch med tørrshampo for så å flette håret i en småbustete pariserflette. Flett fletten helt ut, og så tar du enden av fletten og dytter under, festes med fliseklemmer :) Blir superfint!
Ellers er jo en hatt alltid en god redning, men den funker ikke så bra på jobb ;)

Like this: http://stylebym.wordpress.com/2010/12/20/fint-2/

<3

Ane sa...

Jeg setter det opp i en topp: Gjør som om du skal lage en høy hestehale, men siste gang du tar strikken rundt avslutter du før enden av håret er ute av strikken. Så surrer du enden rundt strikken og fester med en fliseklemme, og "dulten" danderer du rundt seg selv. Resultatet synes jeg blir finere enn om man bruker bunshaper. Selvfølgelig avhengig av at du har litt lengde på håret;)

Victoria sa...

Det eneste som redder meg på en skikkelig bad hairday er å ta litt vann i håret, føne det og så avslutte med litt hårolje. Eventuelt en hestehale hvis jeg har skikkelig dårlig tid..

Hege sa...

Hei
Hestehale eller bare samle håret i en uryddig topp. Løsne litt hår rundt ansiktet. Panneluggen bløtes litt og fønes fresh og fin! Kjapt, fint og veldig enkelt!

Klem

Ragnhild S A sa...

Mitt beste hårtips: begynn med tørrshampo:) Tvinn luggen til en side, og fest med fliseklemmer. Tupere på krona, og klem håret i en strikk, gjerne en lav litt løs og bustete hestehale.

Anonym sa...

Tørrshampo og pariserflette på skrå fra toppen av hodet til nakken - enden av fletta fester jeg med hårnaler etter å ha lagt den tilbake under det flettede håret på selve hodet :)

Line

Janne sa...

En bad hairday for meg syntes jeg ganske lett kan fikses med litt tørrshampo :-)

Hverdagsrot og helgekos sa...

Her må vel et kult sommerskjerf kunne løse flokene? Mange fancye måter å bruke det på, som også avhjelper på en bad hair day! :-)