Sider

30.03.2009

Barcelona tips


Photos: ladybird
Jeg drar til Barcelona med en venninne til sommeren. Noen som har noen hotell tips? Eller andre tips som vi bare må få med oss?
--------------------------------------------------
This summer I am goiong to Barcelona with a girlfriend. Any tips on where to stay, what to do?

14 kommentarer :

Cecilie sa...

Gjett om jeg ble misunnelig på deg nå. Har utrolig lyst å dra på shoppingtur til Barcelona med noen gode venninner =) Husker Costume for en stund siden hadde en reise/shoppingguide i Barca - der var det mange gode tips!

Kamilla sa...

Åh, gled deg! Var i Barcelona med kjæresten i september, og det var herlig. Vi bodde på Hotel Principal (www.hotelprincipalbarcelona.com). Det ligger veldig sentralt (rett ved La Ramblas,hovedgata), rommet var kjempefint, det var god frokost og alt var egentlig helt topp. Kan anbefale det!

Turistattraksjonene La Sagrada Familia og Park Güell er vel verdt å få med seg, likeså et kveldsshow på La Font Magica (den magiske fontenen). Vi var også på det moderne kunstmuseet Macba, det var veldig stilig (jeg syntes den kule gift-shoppen var bedre enn kunsten). Tivoliet Tibidabo er nydelig på kvelden, alle karusellene lyser og det er en fantastisk utsikt over byen.
Er masse butikker å kikke i også, jeg husker ikke så godt, vi bare gikk rundt og fant masse fint undeveis. Ligger en video fra turen vår til Barcelona på bloggen min hvis du vil se :)

Anonym sa...

Shopping og café i Born-området er et must! Hvis dere er tålmodige og bruker tid på å lete finnes det utrolig mange fine butikker i sidegatene :)
Hugs Be ♥

Anonym sa...

Ps: Ta dere en tur på lounge-barene Karpe Diem og Shoko som ligger langs stranda! Der kan dere ligge å sippe champagne i sengene og nyte livet :)

Ladybird sa...

Cecilie: Du aner ikke hvor mye vi gleder oss. det kommer til å bli en kjempetur :) Tusen takk for påminnelsen, skal jammen meg finne igjen det Costumet...

Kamilla: tusen tusen takk for tips. Vi gleder oss masse, det må vær en perfekt storby å utforske med en god venninne :) Skal jammen meg ta en titt på vidoen du har lagt ut..Gleder meg sååååå ;)

Bettina: Tusen tusen takk for veldig gode tips, vi har begynnt å notere ned ;)

Kristoffer sa...

Aftenposten har en fin sak om Barcelona på nettavisen sin: http://www.aftenposten.no/reise/article2999665.ece

Ladybird sa...

Kristoffer: Tusen takk for tips :)

Pia sa...

Finn en av Xocoa-butikkene og kjøp med haugevis hjem! Like god til baking, drikker og nytes for seg selv. Anbefaler på det sterkeste variantene med ingefær, pepper og kaffe. Skulle bare ønske de sendte til norge. Valhrona eat your heart out.

Linn Emilie sa...

Barcelona er en fantastisk by; da jeg bodde og studerte guiding i Spania guidet jeg faktisk der. La Sagrada familia er jo MUST nr 1, park goudie, huset hans er også et must. La rambla er på en måte hoved gaten hvor alt skjer, men om du går litt i parallel gaten til la rambla finner du masse bra shopping. Har en kompis som bor der nå og han anbeflaer følgende restauranter:
Thai mat: Indokina (Ganske dyrt med utrolig bra)
Sushi: El Japones (Passeig de Gracia)
Den beste tapas: Ciutat Comdall (I hjoernet ved Gran Via og Rbl. Catalunya)
Biff og Kjoettretter: Fernandez (Diagonal vs. Gran de Gracia

På denne linken finner du også en del info http://www.seebarcelona.com/service.htm

Anonym sa...

Kjøp med dere frukt fra markedet på La Rambla og dra på piknick i park guell :)

Ladybird sa...

Tusen tusen takk for flere gode tips, jeg skal prøve ut flere av de. Gleder meg!

by Helene sa...

Det er helt utrolig fint i Barcelona.
Er en fantastisk tapas restaurant der, husker ikke hva den het, eneste jeg husker er at den lå ved siden av Mango.

Anonym sa...

Heldiggrisen! :)

Ladybird sa...

By Helene og Anonym: Vi gleder oss masse. Bestilte hotell i går og det kommer bare til å bli så morsomt å reise dit med en god venninne :)