Sider

10.03.2009

Москва


Photo: elle.no
Når jeg ser bilder som dette får jeg veldig lyst til å dra tilbake til Moskva. De må da har verdens vakreste undergrunnstasjoner? En by jeg definitvt skal besøke igjen.
----------------------------------------------------
When I saw this photo I fell and immediate urge to go back to Moscow. They have the most beautiful underground stops. I will go back there, sometime. Hopefully soon.

10 kommentarer :

Anonym sa...

Det der var noe anna enn den møkkete undergrunnen i London! Nydelig :)

heidi sa...

Nice!
Bare lurer på en ting, ser du har vært en del i riga og skal tid om ikke så lenge, tre uker. noe som er must der? og er de sykt strenge på aldersgrener? :P

Spis, løp, les sa...

ja, det var noe annet enn Nationaltheateret stasjon :-) Nå kom jeg til å tenke på Beograd-turen i sommer da vi spiste på Hotel Moskva. Da i sto utenfor spurte en av gutta: Å e det der, koptel mockba :-)

Anonym sa...

Moskva er definitvt høyt oppe på lista over kommende reisemål for min del! Så pent! :)

Ladybird sa...

Ida K: Jeg er veldig glad i tuben i London og Metroen i Paris og, men Moskva sin utgave er virkelig noe spesielt.

Heidi: Jeg har skrevet masse om Riga i ulike poster, hvis du søker på Riga i bloggen min og leser postene, pluss leser kommentarene (ofte mye nyttig info om Riga der) så tror jeg faktisk at jeg har summert opp de viktigste tingene. Tja...jeg er litt usikker på hvor nøye de er på aldersgrensene, men så er det litt vanskelig å si når jeg er godt over lovlig grense selv. Jeg kan ikke tenke meg at de er så nøye, eneste stedet jeg kan komme på at jeg har sett de sjekke leg er Essential, en av de store klubbene. :)

Ladybird sa...

Kamillagorilla: ha ha ha...han hadde tydeligvis bittlitt kjennskap til russisk i såfall ;) Nydelig by som anbefales på det sterkeste, trolig en av de mest eksotiske stedene jeg har vært (og jeg har vært på blant annet Fiji, i Brasil, Bali, Malaysia...)

hanne: Det er en helt fantastisk by. Kontrastene er så store, fargene i byen er så vakre, arkitekturen er flott, maten og kulturen veldig fascinerende...absolutt et besøk å glede seg til!

Lise sa...

Åy...

Ladybird sa...

Lita: ikke sant det er vakkert ;)

Lise sa...

nydelig.. går jo nesten an å gifte seg i et sånn lokale.. om dog en smule bråkete..;)

Ladybird sa...

Lita: om man bare lunne stenge av trafikken litt, eller var heldig å finne en stasjon som ikke var i bruk, så ja! Det hadde faktisk vært flott!