Sider

15.12.2011

@Gevir


Pst! Har du prøvd denne fargede leppebalsamen fra MAC? Super når du vil ha litt farge, men trenger pleien!
Photos: ladybird
Sukk...et vemodig siste besøk hos Linn på Gevir før jeg flytter fra Oslo. Hvordan skal det gå med manken min nå tro? Jeg tror faktisk jeg må ta meg noen turer til Oslo med jevne mellomrom, for å fiffe opp sveisen og besøke gode venner.
Kinda sad, I had my last trip tp my favorite hairdresser this week. Soon I'm leaving Oslo and Linn behing. But I just have to come back now and then, my hair needs it's best friend!

7 kommentarer :

Luisa sa...

Slik er det når man har funnet den perfekte frisøren, man vil helst ikke la noen andre fikse på håret :)

Anonym sa...

Skal til Linn for første gang i januar, etter å ha lest dine anbefalinger :-) Er på evig leting etter den beste frisøren...
Håper forresten du fortsetter å blogger fra Spania!
Er innom bloggen hver deg for deilig inspo :-)

Mia sa...

Elsker vesken darling ;)

Tulipe Noir sa...

Vet du om Linn er flink med "festhår" (føn, krøll, fletter osv)? Synes alltid det er så gøy med litt fint hår før en morsom event, er jo Costume Awards i slutten av januar og tenkte å finne en bra frisør til det :)

Ladybird sa...

Luisa: jeg tror ikke jeg tør å la noen andre farge det, er så fornøyd med Linn sin farge ;)) Kan vel alltids ta en liten klipp i Spania, men kommer til å være veeeeeldig skeptisk ;)

Anonym: Jeg fortsetter å oppdatere fra Spania, skal prøve å holde meg oppdatert på hva som skjer her og, så det ikke blir en spanjakk blogg ;) Du kommer til å elske Linn!

Mia: me toooo...bedre bilder kommer ;)

Tulipe Noir: Hun er fantastisk på det! Når hun har ekstra god tid så bruker hun å vise meg ulike ting, såkangt har hun lært meg svinekam, en oppsetning med tvinnet hår og å lage ulike krøller. Hvis jeg skal videre ut på noe etter å ha vært hos henne så fikser hun alltid håret mitt, hun krøller det i de mest fantastiske krøllene...og de holder i dagesvis!! Jeg digger henne! Hun er jo stylist og jobber mye med photoshoot, så mange bilder du ser i magasiner har hun vært med å fikse hår og sminke ;)

HerBerryness sa...

Du finner nok noen i Spania som er flinke også ;) Jeg har vært til frisøren her nede idag jeg og ble superduper fornøyd!

Ladybird sa...

HerBerryness: Det gjør jeg sikkert...men jeg er så GLAD i Linn ;)