Sider

01.12.2011

Washi Kawaii tape

Photo: ladybird
Jeg er hekta på teip. Så det er stor sannsynlighet for at det er teipen som spiller hovedrollen som pryd på årets julegaver. Er ikke disse fargene helt fantastiske?
I'm totally hooked on tape. Wasai Kawaii Masking tape in fresh colors. Be aware, this is how my Christmas gifts will look this year.

5 kommentarer :

linda-mari sa...

Åh, så søte farger!

Flyavsted sa...

Hvor har du kjøpt disse og hvis du kjøpte de på evilbay ;) hvilken selger?

Tessi sa...

Å så stilig:) Nydelige farger ja♥

klem tessi

http://tessi-la-la-land.blogspot.com/

Style Spot sa...

Du er alltid så oppfinnsom og kreativ med innpakning! Love it;) For måten gaven er pakket inn på er jo nesten halve gaven synes jeg.

Forresten, så må jeg fortelle deg noe: kjøpte meg "Parisian Chic" boken som du anbefalte, og er helt forelsket i den! Tusen takk, søte deg, for at du blogget om den;) Klem <3

Ladybird sa...

Linda-Mari: Digger teipen min, går rundt og teiper alt om dagen ;))

Flyavsted: jeg kjøpte de for ganske lenge siden, så jeg har ikke selgeren nå. Men du kan prøve å søke på "deco tape" "decorating tape" "masking tape colors" "Kawaii"...da skal du nok få opp mange fine ;))

Tessi: man kan bli glad av mindre! :)

Sunniva: jeg elsker å legge flid i innpakking. For meg er det en veldig stor del av opplevelsen. Man nyter alltid ekstra mye å pakke opp en fin pakke, og man gleder seg veldig til å åpne den! Så er det koselig å få noe som noen har lagt litt flid i. og i år, så er det teip-dilla her i gården ;))