Sider

10.12.2011

Hverdagsluksus - REN

Photo: ladybird
den beste formen for luksus er hverdagsluksus. Jeg elsker å kose meg i hverdagen, om det er et deilig duftlys, en ekstra fresh håndsåpe eller et eksklusivt sengesett. Akkurat nå har jeg kommet halvveis ned i disse flaskene. Og kan bekrefte at de er er helt supre. Milde mot hendene og lukter superfresht. En perfekt julegave til noen som fortjener litt hverdagsluksus. De fører REN blant annet på Cubus, Skin Tonic og en rekke apotek. Disse to kommer i verdens søteste lille gaveeske.
I love luxury in the everyday life. Like a luxurious hand wash, a fantastic scented candle or a cute sponge for dish washing. Right now I have a crush on these two, a hand wash and hand cream from REN. They smell superfresh of citrus, and leaves my skin feeling soft and nourished. Perfect Christmas gift for someone that deserve a little bit of luxury.

3 kommentarer :

Tulipe Noir sa...

Åh. Jeg er så glad i REN sine produkter. Og jeg er veldig glad i GOD såpe. Disse skal jeg skjekke ut :) Igjen, takk for tips snuppi.

sa...

Jeg elsker REN! Kroppsskrubben er fantastisk - med superfresh peppermyntelukt.

Ladybird sa...

TulipeNoir: REN har så mange digge ting. Jeg er ikke så glad i ansiktsproduktene, men jeg elsker kroppsproduktene. Disse lukter såååå utrolig fresht! Må testes ut altså ;) Dessuten lønner det seg å kjøpe denne gavepakken, da får du det en del billigere ;)

Lola y Starfish: REN er digg! Åhhh...den hørtes fantastisk ut, så fresht! Må testes ;)