Sider

10.12.2011

Vinn juleantrekk

Photos: ladybird
Nå har jeg fylt opp en pakke med snadder fra Ellos. En glitrende kjole i størrelse 36 og partysko i størrelse 39 har fått selskap av en rekke andre små overraskelser. Har du lyst til å vinne dette til deg selv eller som en fin gave til noen du er glad i? Da må du legge igjen en koselig liten hilsen og dele dette innlegget på din egen blogg, Facebook eller på Twitter. 
God helg!
Wanna win a party outfit from Ellos? A sparkling dress, some high heels and some other surprises might come your way. Just leave me a cute comment and share this post at Facebook, Twitter or your blog.
Happy weekend!

13 kommentarer :

Lise sa...

Flott inspirasjonsblogg for den som ikke kommer seg rundt så mye!! Elsker alle antrekkpostene og fine tips om alt fra mat til makeup!! Love!;)

2nigirl sa...

i love me some glitters! as always i do check your blog everyday, kinda part of my day dosage :)

Anette sa...

Jeg koser meg så masse med bloggen din! Jeg har sagt det før, men du er en stor inspirasjon i hverdagen :)

Hanne sa...

Jeg husker at jeg så deg på gaten en gang, i Bogstadveien, for to år siden. Uten å engang ha sett ansiktet ditt før, så slo det meg at det måtte være deg (du bekreftet det på bloggen noen dager etter, da jeg spurte). Men - det som var så spesielt, var ikke bare at jeg så deg. Det var at når vi passerte hverandre, så kikket jeg (litt nervøst) på deg, og du kikket tilbake; men ga meg et smil. Det syntes jeg var så genuint! Derfor har jeg fortsatt å lese bloggen din. Fortsett sånn! Og god jul!

Anonym sa...

Right now I am working towards my bachelor degrees - I am in the last moves - and checking your blog makes me change ideas for a minute. makes my head clear after all the writing!

Anonym sa...

Inspirerende blogg! Et ferdig juleantrekk hadde vært midt i blinken da nesa mi er i bøkene om dagen. God førjulstid :)

Anonym sa...

Så flott!
Vil gjerne være med for å vinne dette antrekket :)
Poussine

Floriss Heimdal sa...

Oi, det var en utrolig flott premie!!! :) Har ikke kjøpt meg noe nytt juleantrekk i år jeg. Tenkte kansje jeg kunne bruke noe av det jeg hadde fra før, men må si det frister veldig lite :/ Skal dele på fb slik at flere kan kikke innom bloggen din og la seg inpirere :) Og hvis jeg er heldig så kansje det blir jeg som vinner :)) Det hadde vært stas det =)
Ha en fortsatt fin søndag :)

klem fra Trine

Luisa sa...

Så fin premie! Sko kan jeg ikke si nei til og partykjolen kan min beste venninne få, hun er nydelig og fortjener denne fine kjolen :) Jeg deler på blogg, facebook og twitter ;)

Anonym sa...

Wuhu! Delt på Twitter :D

Anonym sa...

Fantastisk! Kjolen hadde jeg nok beholdt selv men skoene hadde jeg nok gitt bort til noen andre ettersom jeg bruker en annen str.

Maria sa...

Ååå alt er perfekt, både størrelser og utssende :) Skulle veldi gjerne hatt dette til jul!

Du er en stor inspirasjon i hverdagen! Keep up the good work!

Ha en strålende dag!
Jeg krysser fingrene for at jeg blir den heldige :)

Ladybird sa...

Tusen tusen takk for alle bidrag både her og på mail! :) Luisa ble den heldige vinneren denne gangen!

En spesiell takk til Hanne! jeg ble utrolig glad av den lille fortellingen din, det varmet skikkelig. Jeg smiler hver gang jeg tenker på det. takk for at du delte det med meg! :)