Sider

13.12.2011

Bli ei superjente!

Photos: ladybird
Supermat har lenge fascinert meg. Jeg starter som regel dagen med en grønn drikk av blant annet spiruline, hvetegress og sunne oljer. proppfull av næringsstoffer og vitaminer som kroppen har godt av. Det holder meg freshere, mer opplagt og gladere hele dagen lang og stort sett frisk som en fisk. Hvis du vil vite litt mer om Supermat så kan jeg anbefale de to bøkene til hele norges superjenter, nemlig Trine Berge og Sara Chacko. Jeg har både "Supermat" og "Beautyfoods" i bokhylla og tar de stadig frem for å lese , finne oppskrifter og bli inspirert. Disse to bøkene er veldig enkle og oversiktlige og gjør at man får et helhetlig og godt bilde av supermaten og dens effekter, men de omhandler flere faktorer som spiller inn og skaper en god helse. 
En perfekt gave til noen du er glad i, eller kanskje du vil starte et litt sunnere liv i 2012?

6 kommentarer :

Anonym sa...

Synes bloggen din er helt knall:)))) men jeg personlig synes det er kjedelig å få nok en post om spirulina og hvetegress... Ikke ment som noe negativt, men kun et hjertesukk. Gi meg en blogg for den voksne, fornuftige kvinne som du, ikke nok en helsefrik- gått-på-en-sunnhetshype:) ;godkveld

Ladybird sa...

Vet du hva anonym, jeg blir så glad for konstruktiv kritikk og tilbakemeldinger! Jeg ser så mange eksempler på usaklige kommentarer på mange blogger, og er så glad jeg har lesere som deg! :) Jeg beklager at jeg ikke alltid kan treffe alle leserne med alle innlegg, men jeg kommer nok til å fortsette å blogge litt supermat og annet helsestyr fra tid til annen. Jeg lever en veldig hektisk livsstil der jeg flyr Norge rundt med jobben og en god helse er helt grunnleggende for å holde ut i det tempoet jeg kjører, og jeg synes at supermaten er helt genial :) Har du prøvd noe av det forresten? Jeg har en venninne som himla med øya hver gang jeg sa supermat, nå er hun blitt helt hekta, ja langt mer ekstrem enn jeg er ;) Jeg holder meg stort sett til en grønn juice om dagen og er ellers storfan av juivceren min som lager verdens mest fantastiske juice, anbefales ;) Nok en gang, takk for fine ord og konstruktiv kritikk. Jeg setter veldig stor pris på det! :)

The Fashion Economist sa...

Hei!
Lenge siden jeg har kommentert på bloggen din, så nå var det jammen på tide:)
Før gryntet jeg på nesen av alle som dynget på med alger, gress og rare mikroorganismer. Hippier! Men etter å ha lest boken Supermat og et håndfull blogger, ble jeg overbevist til å gi det et forsøk. Det er jeg glad jeg gjorde, for siden har jeg verken vært syk eller ubegrunnet trøtt. Elsk!

Ladybird sa...

The Fashion Economist: Man skal alltid ha litt sunn skepsis :) Jeg er ikke en fanatiker, men ser helt klart at kroppen min trives med å få i seg litt supermat :)

Eremittglam sa...

Hvilken juicer har du? Jeg er på jakt etter en ikke altfor dyr nybegynnergreie som lager god juice og er grei å rengjøre...

Ladybird sa...

Eremittglam: Jeg har denne: http://www.elkjop.no/product/hjem-og-pleie/kjokkenapparater/HR1861DVD/philips-saftsentrifuge-hr1861-20 Beklager at det har tatt en halv evighet å svare!