14.01.2007

Camerons røde lepper


Jeg synes Cameron kler den nye looken sin, utrolig fin farge og vakre røde lepper. Jeg er jo på jakt etter rød leppestift om dagen, denne hadde vært noe. Ellers er nysingle Cameron Diaz kledd i Chanel. Bildet er hentet fra Elle sine sider.

6 kommentarer :

Zava sa...

Cameron er kul, og hun kler den nye hårfargen veldig bra. Er det superrødt du kikker etter, eller sånn semi rød? Jeg er ganske pysete når det gjelder leppefarge, men drar på av og til. Bruker da "Sweet Nature" fra Chanel (som du kan legge transparent eller dekkende) og har en dyprød gloss fra Trucco oppå der igjen (husker ikke navnet på den).

Ladybird sa...

Fargen jeg har i tankene er slik som den Sharon Stone hadde på nobelutdelingen. Rød med mye rosa i, knall knall. Gjerne matt i utgangspunktet, for jeg har noen fine røde glasse fra Mac jeg kan ha over. Den skal være bringebærrød...frisk, til å spise opp. Takk for tipset, jeg skal sjekke de ut! Problemet er bare at jeg rett og slett ser prostituert ut i rød lebestift...det er rene partytrikset å ha på meg rød lebestift, alle ler seg skakke. Så det er ikke bare bare... ;o)

Anonym sa...

Cameron sine øyne blir så strålende med den hårfargen!

Ladybird sa...

Ja, det er jeg tenkt over og, blåfargen bare popper!

Mari sa...

Ta en tur på glamourbibliotekaren.com, hun har lagt ut en laaaang liste over bringebärröde og lignende leppestifter!

Ladybird sa...

Takk for det Madam, jeg har vært inne å sett på den! Men jeg er som sagt så vanskelig når det gjelder lebestifter...ingen der som passet meg heller...kanskje det ikke er meningen at jeg skal ha det. Men tusen takk for tipset!