14.01.2007

L'Occitane dusjolje


Denne dusjoljen basert på mandler et av mine yndlingsprodukter. Den lukter himmelsk! Det franske merket L'Occitane har masse deilige produkter å by på. Dessuten er det fremstilt på miljøvennlige måter og ikke testet på dyr. Det kan vi like. Hvis jeg ikke tar helt feil er produktene økologiske og proppet med naturlige ingridienser. Pia Tjelta er visstnok stor fan av Rose-serien, og da spesielt rosedusjoljen.

12 kommentarer :

Zava sa...

Den har jeg ikke testet gitt. Er fan av "Shea Butter" fra L`Occitane. Litt heavy konsistens, men veldig fin til tørre legger.

Ladybird sa...

Har hørt så mye fint om den sheakremen, har bare prøvd håndkremen selv. Alltid godt med tips om gode produkter. :o) Du må bare lukte på den mandelolja, den lukter så deilig!

Zava sa...

Will do! Lista med tips fra deg begynner å bli lang du! Rakk forresten bare Pulp Fiction i helga, men True Romance skal kjøpes inn i løpet av uka!

Ladybird sa...

Åhhh...true romance, jeg må få sett den jeg og. Eneste filmen jeg orker å se opp igjen og opp igjen. Ble Kill Bill på meg da, og like fascinerende som alltid den!

Anonym sa...

bare lurte på hvor man får tak i denne dusjoljen?

Ladybird sa...

Det er ikke så mange utsalg i Norge enda, men hvis du bor i oslo har de et på CC Vest og et på Frogner. Ellers selger de et utvalg av serien på Gardermoen, i tilfelle du skal ut å reise. Jeg gikk inn på hjemmesiden deres (anbefales! mange fine produkter) de har også utsalg i Sandvika, Bergen, Tønsberg og Stavanger. Håper en av disse var i ditt nærområde da! :o)

Anonym sa...

De har faktisk 4 butikker i Oslo- åpnet opp i Hegdehaugsveien før jul. Om du ikke bor i nærheten, så burde du sjekke ut nettsiden deres. Kanskje du kan bestille derfra? Mandelproduktene er nemlig nydelige;)

Ladybird sa...

Jeg eeeeeeeeelsker denne mandeloljen, har gitt den i gave til så mange og tipset så mange om den. Og alle skryter den opp i skyene! Fantastisk. jeg er så heldig å ha tilgang på butikkene i Oslo, dessuten reiser jeg mye og handler det ofte på taxfree :) Men alle som ikke gjør det bør sjekke ut siden deres!

Anonym sa...

Og en liten ting: De har nettopp lansert to nye mandelprodukter- helt fantastiske før bikinisesongen! De skal stramme og forme kroppen.....Jeg er alltid skeptisk til slike ting: men disse fungerer!!!

Ladybird sa...

Anonym: Pussig at du skulle nevne det, jeg har en kollega som snakket på de i går...da skal jeg nevne for henne at noen går god for resultater :)

Anonym sa...

Endelig! L'Occitane har lansert solkremer uten kjemisk filter og ikke nok med det; men self tanning! Faktor 6 har glimmer; super lekker! Har prøvd dem selv noen uker i solen og de er gode!

Ladybird sa...

Jeg vet, jeg har nemlig den med faktor 15. Den er god, men det er to ting å utsette på den. Man ser den veldig godt på huden, spesielt etter å ha badet, og den farger veldig av på klærne. Man får gule flekker på hvite klær...lite lekkert...men den er god!