19.01.2007

Pakke med kjole idag
Jeg gikk for å hente Ellos-pakken min idag tidlig, og ble veldig positivt overrasket da jeg pakket opp. Toppen jeg har blogget om før her, var lang nok til å brukes som kjole. Jeg bestillte den både i denne lysegrå og en sennepsfarget. Den sennepsfargede var også veldig lekker, men jeg så helt guste ut i den, så den ble returnert. Brukte kjolen på jobben idag, med sorte tights, grå lanhe strømåer og en sort cardigan. Knyttet en silkesløyfe i livet for å få litt form på kjolen under cardiganen. Blitt kjempeglad i kjolen allerede, så den kvalifiserer seg til et kupp!

12 kommentarer :

Anonym sa...

ooooo! de var fiiiine!

Ladybird sa...

Takk for det Nina! :o)

Anonym sa...

oi kjolen var megafin! pris?

Zava sa...

Kanonfin var den! Må sjekke ut Ellos jeg også, har ikke kommet så langt enda.

Anonym sa...

Den passet jo som fot i hose!Bra at den var lang nok som kjole også.

Ladybird sa...

Den kostet 170,- det er jo gibortpris! Kom deg inn på nettsiden og bestill! Og såååå god da!

Ladybird sa...

179,- for å være korrekt! ;o)

Ladybird sa...

Hadde sendt den tilbake om den ikke kunne brukes som kjole, tror jeg med hensikt bestillte den bittelitt stor...

Anonym sa...

Lekkert! :)

Ladybird sa...

takk Hilde ;o)

Anonym sa...

Klänningen ser strålande ut på dig! Bra köp. Blir själv lite sugen...:-) Hur är den i storlek? Längden ser bra ut på dig. Får man fråga hur lång du är och vilken storlek du har i din klänning? Tack för en bra blogg!

Ladybird sa...

Hei og takk for det snuppa! Jeg har blitt veldig glad i denne kjolen, får masse skryt av den. Jeg er ca 1.70 og bruker vanligvis 36! Den er lang nok til å brukes som kjole i størrelse 34/36. Jeg var usikker på om jeg skulle ta større størrelse, men denne passet best. Håper du får fatt på en og at du blir like glad i din! ;o)