13.01.2007

Topp på salg


Jeg har litt sansen for hudfargede plagg. Det er en av de tingene som enten blir helt feil eller veldig vellykket. Denne fra Designer Remix kjøpte jeg til halv pris. Den er vanvittig god i stoffet, og jeg er foreløpig veldig fornøyd med den. Den, jeans og blazer, så er antrekket i boks. På bildet har jeg på meg mine H&M jeans med høyt liv, de er jeg veldig glad i! Endelig slipper man det evige stresset med å dra buksa opp og toppen ned hele tiden.

6 kommentarer :

Anonym sa...

Buksa så veldig fin ut! Jeg er i disse dager på vill jakt etter nye bukser, men enten er de alltid utsolgt for min størrelse - eller så ser de rett og slett forferdelige ut på meg. Hvilken modell er buksa du har på deg der? :)

Ladybird sa...

Takk og takk snuppa! Huff...jeg er elendig på å finne ut av modeller på H&M. Jeg bestilte den på nett, tror den er avbildet der enda...mørk denim, høyt liv, smal passform. Jeg tror det er denne, detter er omtalen på H&M sine sider: "&denim jeans
Style &Now, 5-lommersmodell med høy midje og smale ben. Fronthøyde 24,3 cm og innerbenslengde 84 cm i str 30"....
398,- ". Den er avbildet med en gul jakke! Kan absolutt anbefale den, får masse skryt for den. Hvis du skal finne den i butikkene vil jeg anbefale deg å kikke nedi lommene foran, den er foret med et sort/burgunder stripete bomullsstoff innvendig i lommene... ;o) Håper det var til hjelp, og at også du kan få tak i denne grombuksa!

Zava sa...

Ser bra ut! Er den i stretch forresten?

Ladybird sa...

Den er veldig stretchy, helt herlig materiale faktisk...hmmm skal se hva det kan være her...jepp hele 95% nylon og 5% elastan. Den er finere i virkeligheten, bildet yter den ikke rettferdighet. Den har mange smådetaljer som gjør passformen veldig bra.

Anonym sa...

Bukser med høyt liv er bra.Godt å slippe "sprekken".

Ladybird sa...

Den dumme dumme sprekken ja...