29.01.2007

Denim love from London


Photo: Topshop


Denim skjortekjole har det blitt blogget masse om. Kjoler i ulike versjoner har blitt dratt frem i rampelyset. H&M, Acne og Topshop sin nevnes titt og ofte i bloggverdenen. Den siste, altså kjolen fra Topshop ble med meg hjem til Norge! Den er supersøt på, ikke fullt så søt der den henger krøllete på en henger...Kommer nok noen flere bilder av denne etterhvert, gleder meg til å bruke den!

12 kommentarer :

Anonym sa...

Ser lovende ut der den henger og venter på bli brukt.Gratulerer med kjøpet.

Ladybird sa...

Takk for det Annema! :o)

Zava sa...

Hey LadyBird, you`re back! Håper du hadde en fantastisk tur :)

Ladybird sa...

Hei Zava snuppa! Takk for det! Jeg har kost meg glugg ihjel der borte i London! "Må gjentas" var konklusjonen.

Zava sa...

Kan jeg tenke meg!! Alt for lenge siden sist for min del, litt over to år siden for min nå... Hadde egentlig en plan om å ha en Londontur i året, så det spørs om det kanskje må bli to i år :D Kom du deg til Brick Lane?

Ladybird sa...

Jeg kom meg aldri dit, vi hadde så mye planer hele tiden! Så shopping ble litt nedprioritert til fordel for tid med gamle venner, men litt ble det da...er du gæren. Men vi fant ut at vi skulle gjøre Londonturen til en tradisjon og planlegger allerede neste tur, så Brick Lane skal vi nok få med oss! :o)

Anonym sa...

Hei hei,

Veldig fin kjole. Jeg vurderer å kjøpe den selv, men må sende broren min som bor i UK. Så lurer på hvordan størrelsen er - blir veldig glad om du kan svare ;)

Molly

Ladybird sa...

Den er helt normal i størrelsen Molly, jeg er en norsk 36, noen få ganger 38...i denne kjolen har jeg størrelse 6. Kan anbefales på det sterkeste, super på! :o)

Anonym sa...

heldig du eeer! finfin!

Ladybird sa...

Ja, jeg er blitt glad i den der allerede! ;o)

Anonym sa...

Takk for raskt svar ;)

Ladybird sa...

Bare hyggelig det vet du :o)