Sider

12.01.2007

It's a beautiful night...


Ikveld har jeg slappet av etter en uke med mye jobbing. Det betyr baileys i glasset, en stor bolle is, masse levende lys og "SATC" på DVD...herlig... Og for de som liker å kose seg inn, stikk på Kremmerhuset i morgen, de har nemlig avslag på lys med 30%. Men imorgen er den siste dagen! Løp og kjøp, lys får man alltids brukt vet dere!

4 kommentarer :

Zava sa...

Ser koselig ut! Full avslapping her også gitt, hadde planer men bestemte meg i siste liten for å ta det fullstendig lugnt. Må jo lade opp til Tarantino-kavalkade i morra :) Baileys er snadder, selv blander jeg det med kaffe. Skikkelig kosedrikk. &Om du vil røffe det opp så hiv oppi en dash cognac eller whisky.

Ladybird sa...

Ikke sant, imorgen er det dating med Tarantino vet du! Det må jo bare bli bra, da skal jeg lage meg noe snadder og kose meg skikkelig... Baileys er jo flytende candy egentlig, jeg elsker jo whiskey men har aldri tenkt på å blande det med Baileys. Kaffe kan jeg spare meg for, men kanskje det blir en skvett Jack oppi baileysen. Takk for tipset! Ellers funegerer jo alltid cola og whiskey...har også noen cognackuler liggende her, som skriker etter å bli fortært. nam nam....

Zava sa...

..Nå ble jeg Baileys-sugen selv. Flaks at jeg faktisk har igjen etter jula :) Farlig godt ja!

Ladybird sa...

Ta deg en dram nå, flinke jenter fortjener det!