Sider

29.01.2007

Eight Hour Cream


Eight Hout Cream. Denne kremen er vel ganske kjent for mange. Og det er ikke så rart, for den er utrolig god. Nå har ikke jeg hatt den på et halvt år, da jeg rotet bort min forrige tube. Den tuben hadde jeg hatt i fire år, kremen er jo så drøy. Var utrolig deilig å få igjen en slik tube, nå er det ingen tørre lepper eller sprukne neglebånd lenger. I stresset under pakking til londonturen klarte jeg også å skrape opp hånden på en spiker, hadde på litt Eight Hour Cream, og det ble mye bedre over natten. Altså, Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden anbefales på det sterkeste!

8 kommentarer :

Anonym sa...

Synes den er litt oppskrytt!Den er jo drøy og som salve fungerer den greit.Bruker selv A-creme.Den kan varmt anbefales!!

Ladybird sa...

Jeg elsker virkelig min Eight Hour Cream. Men hva bruker du A-creme til da? Som vanlig krem, eller på irriterte og tørre felter, slik som Eight Hour creme? Har hørt flere anbefale A-creme, men føler det blir til litt ulik bruk. Alltid moro å prøve nye ting! :o)

Anonym sa...

Bruker den til ansiktet og som håndkrem.Dessuten heles småsår raskere.Den har dempende effekt på irriterte områder.

Ladybird sa...

Aha..da bruker vi de litt forskjellig, Eight Hour bruker jeg mer som en salve. Men jeg skal jammen meg vurdere a-cremen og!

Anonym sa...

Jeg ble lei av Eight Hour Cream, og byttet til en annen som Siggen anbefalte; Lucas` Papaw Ointment. Love it! Lukter freshere enn EHC også.

Ladybird sa...

Javel, kanskje den burde prøves da! Jeg synes nå ikke lukten til Elizabeth Arden er så ille, men frisk er den ikke. :o)

Anonym sa...

Jeg foretrekker MARY KAY extra emollient cream. den dekker alle feltene som eight hour og noen til, kuldekrem, på soreassis, tørre albuer, knær, heler, neglebånd, lepper, . . . og en fin nattkrem for ekstremt tørr hud :-)

Ladybird sa...

hmmm...altid spennede å prøve nye produkter. Takk for tipset anonym. kanskje jeg blir nødt til å teste ut den! :o)