14.01.2007

Carries way and my way..
Photo: HBO and ladybird
Øverst ser dere hvordan Carrie lagrer sine magasiner og under ser dere hvordan jeg oppbevarer dem. Slike tidsskriftsamlere er geniale, og tar i gjennomsnitt et års utgivelser i en samler. Disse hvite i papp er fra ikea og er grisebillige. Har også noen i gjennomsiktig plexiplast. har lenge tenkt å skrive "vogue -06" også videre på ryggen på tidsskriftsamlerne, men de er fine helt rene og...

6 kommentarer :

Zava sa...

Smart & fint! Ikeatur i løpet av uka gitt (og da blir det til at jeg må sjekke ut den blåbærsuppa di også :)

Anonym sa...

Du er jammen flink. Jeg bruker å kaste de etter en stund jeg. Beholder dem jeg virkelig liker. Og ja, kanskje det er en synd for oss motebloggere, men jeg har bare ikke plass til alle:) Utenlandske kaster jeg aldri da:)

Ladybird sa...

Zava: He he he...blåbærsuppa er god altså, fin å bruke i smoothies og! Skal ta en ikeatur til uka selv jeg. De tidsskriftsamlerne er bankers, greit at de er så enkle synes nå jeg...da kan man heller kle de med noe fint papir selv om man ønske...men er ikke magasinene nok her og?!

Ladybird sa...

Ingvild: Takk! Men jeg kan sikkert ikke samle på de evig, da må jeg isåfall ha et eget lager he he he...jeg har jo alltid syntes at hele vegger med bokhyller er fint da, da har jeg noe å fylle de med...men i den lille osloleiligheten har jeg ikke plass til alle, så takk pappa!

The Fashion Economist sa...

Smart! Selv oppbevarer jeg alle bladene mine i stabler rundt om i leiligheten. Klarer ikke å kaste dem, så det hoper seg dessverre litt opp.

Ladybird sa...

Ja ikke sant, og det er så fort gjort at de blir stygge når man oppbevarer de i stabler og. Men en stabel løsning har jeg sett som jeg likte veldig godt. Nemlig to stabler med en glassplate oppå, vips så har du et bord!