12.03.2010

7 hele og fulle sannheter om meg

Jeg har blitt tagget. Av Tirill fra Theme T. Har du ikke vært innom den bloggen sa du? Gjør det nå, med en gang. Før du leser resten av innlegget mitt. Theme T er en blogg jeg følger. For dens vittige hverdagsberetninger og funderinger over hvordan ting henger sammen. Språket til jentene er veldig godt, og jeg lar meg ofte lure til en liten latter. Og de har smak, virkelig god smak. Theme T er en favoritt hos meg, for en ujålete tilnærming på den kvinnelige tilværelsen.

Tilbake til taggen. Jeg er blitt utfordret til å gi 7 hele og fulle sannheter om meg selv. Og her kommer de.

1. Jeg er en observatør. Jeg koser meg stort ved bare å betrakte verden rundt meg, om det er fra en hjørnekafé, et trikkesete eller en flyplass. Ting jeg ser inspirerer meg stort, alt fra emballasje, folk jeg ser på gaten, kunstgallerier, magasiner...rett og slett alt jeg ser.


2. Små ting gir meg stor underholdning. Jeg synes det er vannvittig morsomt å stikke innom matbutikker i utlandet for eksempel. Se på de ulike matvarene, titte på morsom emballasje, bli fristet av nye smaker og prøve nye ting. Og det trenger ikke være noen eksotiske reisemål, gleden er også stor når jeg ser en Fun saftflaske i en ny farge på Svinesund.


3. Jeg har en ting for leppeprodukter. Jeg har fryktelig mange og har nok en ekstra forkjærlighet for alle som er bringebærrosa. Til tider har jeg så mange i vesken at det har ført til lettere mobbing fra kollegaer og venner. Jeg var så lei av alle leppeproduktene som fløt rundt i veskene mine at jeg kjøpte en egen sminkepung for leppeproduktene. Jeg har altså en egen sminkepung for leppeprodukter i veska. Og det føles faktisk som jeg trenger de alle, snodig nok.


4. Jeg elsker salt lakris. I den grad at jeg vil påstå det virker helbredende på meg. Misforstå meg rett. Men det er altså slik at jeg føler meg bedre etter å ha spist litt salt lakris, uansett om jeg er kvalm, forkjølet, fyllesyk... Jeg kjøper alltid med meg salt lakris hvis jeg skal reise et sted de ikke har det. Salt lakris hjelper mot det meste.  (Hvis den salte lakrisen ikke hjelper så har jeg en annen medisin å ty til, whiskey. Whiskey fungerer som fy, men salt lakris kommer i første rekke.)


5. Jeg har tolv tantebarn. Et helt dusin faktisk! I alle aldre, jenter og gutter. Noe jeg elsker, som den familiejenta jeg er. Dere kan selv tenke dere hvor populært det er når tante rydder klesskapet sitt.


6. Jeg er ofte i Riga, og dere spør meg ofte hvorfor. Det er fordi mannen i livet mitt bor der borte. Finnes det noen bedre grunn for å reise?


7. Små gleder. Jeg setter virkelig pris på de små gleder her i livet, det er tross alt de som utgjør hverdagen. En ting jeg setter veldig pris på er å bruke opp en ting. Synes det er en super følelse å ha brukt opp en shampooflaske, eller en body lotion. Her en greie med at det ikke er nødvendig med så mange produkter stående, men det hoper seg fort opp (jeg har jo tross alt den samme barnslige gleden ved å shoppe slike type produkter i en annen type lukt/emballasje/design/type en vi finner hjemme i Norge). Så jeg synes det er like fantastisk hver gang jeg klarer å bruke opp noe, og det blir litt bedre plass på hylla.

Jeg synes dette var en morsom tag, og vil veldig gjerne tagge noen av dere. Er veldig spent på hva disse snellene ville svart, så taggen går til dere (oga lle dere andre som synes det hørtes gøy ut)

Frk.Bustad. En frøken som alltid fascinerer og inspirere meg. Så ulik fra meg, men samtidig så lik. Vi har delt noen øyeblikk jeg sent vil glemme.

Monique Lund. Fordi hun er en solstråle fra Kristiansand, en evig optimist som sprer gleden med oss lesere. Det er så fantastisk mye bedre å lese en blogg med positiv vinkling på ting, det er nok syting her i verden. Når jeg leser blogger gjør jeg det for å få inspirasjon, for å lokke frem et smil. Det klarer Monique.

*Snydesign. Fordi hun har en av de få interiørbloggene jeg faktisk følger. Alltid med lokkende bilder og fine produktvalg. Dessuten er hun en utrolig søt person.

Stine Vikne. Stilsikker ung jente fra Bergen. Jeg lar med fascinere.

12 kommentarer :

Inger sa...

Fønni, kjente meg dønn igjen i punkt 1-1-3-4-6 og 7 :D Akkurat nå fikk jeg veldig lyst på saltlakris... de salte sorte i truly fruity serien

Anonym sa...

Hei :)
Du sier du er mye i Riga, har tenkt på å ta en lang weekend der en stund nå. Har de mye designerklær/vesker/sko der?
Chanel, YSL, Gucci, Moschino, Burberry, Dior, Prada, Givanchy, osv?

Veldig bra blogg by the way:)

BRUDEPARET sa...

Ladybird - takk for helt fantastiske ord. Jeg ble helt stum nå!

Har svart på utfordringen og svarene ligger på bloggen nå. Kjempearti lesing, og nå fikk jeg svar på det jeg lenge har vært så nysgjerrig på, men ikek har turt å spørre om - nemlig hvorfor du er så ofte i Riga :)

Ønsker deg også en nydelig helg og takk for en fantastisk og inspirerende blogg! :D

klem

Tirill sa...

Tusen takk for de utrolig fine ordene Frøken! Det kjentes helt inn til hjerteroten!

Kos deg med helg!
T&T

Cecilie sa...

Fine sannheter fra hverdagen din - det er fint å få et lite innblikk i de personene bak blogger man følger =)

Kristine sa...

Jeg kjenner meg igjen i en del av det selv - i hvert fall det med matbutikker i utlandet! Gøy! Dessuten blir jeg overlykkelig hver gang det dukker opp noe nytt og spennende i butikkene hjemme. :)

Stine sa...

Så morsomt! Skal prøve å få gjort det:) tusen takk for ros!:)

<3

Hjertebarn sa...

Aah, er det derfor du er så ofte i Riga! :D Morsom lesing!

Anonym sa...

Jeg elsker også bruke opp ting :-) Hehe!

Marte sa...

morsomt innlegg :) kjenner meg igjen i noe av det du skriver faktisk :)

Ladybird sa...

Inger. he he he..godt det er flere lakriselskere der ute, jeg digger alt som er skikkelig salt, her snakker vi djungervrål ;)

Anonym: Du bør så absolutt ta deg en langhelg i Riga, det er å anbefale. ikke gå i turistfella å kun se gamlebyen, da får du ikke maks ut av turen. Kom deg gjerne ut til Jurmala en tur, der er det en del SPA steder og veldig fine strender. Det er fult mulig å få kjøpt deg mye design i Riga, den største butikkene er vel Plaza som ligger i gamlebyen, og Bergs. Ellers ligger det flere små designerbutikker spredd rundt omkring. Dog de har en tendens til å like at designerklærne ser litt prangende ut, så er du ute etter enkle plagg, så er ikke Riga det enkleste stedet å handle design ;) Det finnes også flere outlets spredd rundt omkring ;)

Monique: takk det samme, det var veldg hyggelig å lese de fine ordene du skrev. Syns vi bloggere kan bli flinkere til å rose hverandre innimellom, altfor mye skitkasting blant bloggere, selv om jeg tror begge vi slipper unna de verste feidene der ;) Nyt resten av helgen din!

Theme T: helgen er nytt til det fulle, det håper jeg den var for dere og. Ordene var vel fortjent. Jeg lever lenge på deres fine omtale ;)

Cecilie: Det er alltid gøy med litt sniktitting og litt mer info ja ;)

Ladybird sa...

Kristine: godt det er flere som er enkle å glede ;)

Stine: hadde vært veldig morsomt å lese hva du hadde svart ;)

Hjertebarn: der har du grunnen vet du, finnes ingen bedre grunn :)

thenorwegiannewyorker: he he he...det er så deilig, å kunne kaste en oppbrukt flaske...det hoper seg altfor fort opp!

Marte: så gøy ;)