12.03.2010

From Russia with love...

Photos: TFS
Hver gang jeg er her borte i øst, får jeg lyst til å dele litt østlig mote med dere. Som for eksempel disse nydelige bildene av Anja Rubik i russiske Harper's Bazaar.
Everytime I'm visiting Latvia, I feel like sharing some eastern european fashion with all of you. Like these pics from russian Harper's Bazaar.

6 kommentarer :

Guro sa...

Hei! Siden du er nærmest lommekjent i Riga lurte jeg på om du har noen gode tips til restauranter, butikker, spa, ting å gjøre der borte? Jeg og samboeren min skal dit 4 dager i påsken, blant annet for å feire bursdagen min! Jeg har lest de gamle blogginnleggene dine om byen, men tar gjerne imot flere tips!

Ladybird sa...

Guro: Jeg anbefaler dere på det sterkeste å ta turen innom KID, de har tre avdelinger i Riga. jeg bruker å stikke innom den i gamlebyen, den jeg blogget om nylig. Ellers har de veldig god sushi i Riga, så liker dere sushi, er det et must. Jeg synes generelt alle plassene er gode på sushi. Ellers bør dere prøve ut den middelalderske restauranten Rozengrals (?), den ligger også i gamlebyen.
Bruk godt tid på å se gamlebyen ut og inn, besøk matmarkedet ved sentralbanestasjonen, stikk på Sky Bar (gamble litt på casinoet i samme bygg hvis det er av interesse). Ta dere også tid til å titte på Art Nouveu arkitekturen i byen, det er en av byene i verden med best bevart arkitektur fra den perioden.

Ellers ville jeg tatt turen ut til jurmala, gått en tur på stranda, sett på den spesielle arkitekturen i den lille kystbyen og tatt en tur innom et av SPAhotellene der, de har gode spaavdelinger med bassenger og ulike saunar, man må ikke ta behandling. Shopping har jeg skrevet en del om allerede, og det kommer kanskje et innlegg på det før påske ;)

Av utesteder så vil jeg anbefale dere å sjekke ut Cuba eller Radiobar som ligger i gamlebyen, ellers skal Push være det nye itstedet, men det har jeg ikke sjekket ut enda.

Kan også anbefale deg å stikke innom interiørbutikken i den lille shoppingdelen som henger sammen med Hotel reval, der er det en liten interiørbutikk som selger en litt utradisjonell Rigaguide, jeg tittet såvidt i den da jeg var i byen sist, men har ikke kjøpt meg den enda...

Og et siste tips, stikk innom en av Emil Gustavs sine sjokoladesalonger og kjøp jordbærtrøfler ;)

Enjoy!

Guro sa...

Tusen tusen takk! Du er en knupp! :) Vi gleder oss masse til å reise!

Ladybird sa...

Kos dere masse :) Jeg har bestilt sol til dere ;)

Photographer sa...

Lovely!

Ladybird sa...

Photographer: truly :)