18.03.2010

Inspirasjon til å spise sunt

Photo: Googlet
Jeg synes mat er gøy. Det er gøy å lage, gøy å lære om og ikke minst gøy å spise! I det siste har jeg begynt å følge to blogger med litt ulik tankegang på mat, men begge lærerike og inspirerende på hver sin måte. 

Tina Hamelten - Klinisk Ernæringsfysiolog er en blogg som tar for seg ulike sider ved mat. Her kan man lære nyttige saker om mat, bli inspirert og få mange gode tips.

Raw Clarity er en blogg skrevet av en svensk jente i New York, som har kastet seg på Raw Food bølgen. Jeg har ikke helt troa på denne Raw Food bevegelsen, men synes allikvel den har mange gode egenskaper til etterfølgelse. Bloggen er full av info og gode tips.

Og hva med dere, har dere noen matsider, oppskrifter eller annet snadder dere vil anbefale? Personlig har jeg helt smootiedilla om dagen, så min nye stavmikser får kjørt seg.

I like to take care of my body and eat healthy food. I have started following these two blogs lately, concerning healthy foodchoices. They are inspirational, informal and quite interesting.

Enjoy, your food and these two blogs!

9 kommentarer :

Cecilie sa...

Hei Ladybird!
Du MÅ sjekke ut www.senseoflife.blogg.no, den er veldig bra. Ganske hardcore, men de fleste har jo god allmennkunnskap nå - så her kan man lære mye nytt!

Klem Cecilie (ny leser)

Janne sa...

Får å få ideer og inspirasjon bruker jeg
mye: http://www.trinesblogg.bloggspot.com

Charlotte sa...

http://hjertekropp.blogg.no/ er en fin blogg:)

Ladybird sa...

Tusen tusen takk for flere gode tips :)

Ladybird sa...

Cecilie: Jeg følger allerede med på Annema sin blogg, fulgte med henne før da hun blogget om reise og mote og ble fort inspirert av den nye bloggen hennes og ;) Den er veldig bra!

Marianne sa...

Jeg kan anbefale http://lilalife.no/wordpress/

Ladybird sa...

:)

Kine sa...

Anbefaler lilalife`s ernæringsblogg jeg også!:)
er maange bra blogger om mat og helse der ute! raw food er kjempe spennende, inspirerende med de som går 100% inn for det..

Ladybird sa...

KIne: har nå lest en del av Lilalife postene, og det er veldig interessant :) Synes det er veldig fascinerende felt å lære litt mer om :)