29.03.2010

Lindex godbit

Photo: Lindex
Stikk innom Lindex og skaff deg denne godbiten. Strømpebukser med "innebygd" strømpeholder. Jeg tar meg ihvertfall turen innom Lindex etter denne!
A little bargain from Lindex. Check out these stockings! Me like.

9 kommentarer :

Hjertebarn sa...

Hehehe, den må jeg se etter! :)

Dear Diary.. sa...

Love it!

wenche sa...

ja så den! kjeempe kuul! :)

Airam sa...

Det første jeg gjorde etter å ha lest dette, var å hoppe i bilen og kjøre rett til Lindex. Der kjøpte jeg like gjerne tre par mens jeg var i gang, for det er den kuleste strømpebuksa jeg har sett på leeenge. Så dro jeg hjem for å blogge om det ;)
http://lostinaspotlessmind.com/2010/03/29/outfit-dotted-blouse-and-stocking-tights/

Tusen takk for tipset! :D

Sandra sa...

Godt å høre det er flere enn meg som er svak for mannen. Han er jo nesten for pen. ;)

Må bare berømme deg for bildene du tar. Har fulgt bloggen din lenge, og blir alltid veldig imponert. Noen ganger kan bilder være mer spennende enn tekst, men dette balanserer du utrolig bra. :)

Anonym sa...

OMG I have to have these. I'm going to call my friends back in Sweden to see who is going to get me them. They are very Blair Waldorf no?;)

x

Ladybird sa...

Hjertebarn: Da er vi to ;)

Dear Diary: me too...have to get me some ;)

Airam: er ikke du søt da! Så utrolig flotte de var på deg. Og wow, for et landskap du har i bakgrunnen. Nå er jeg ehtl sikker på at jeg må skaffe meg disse. Og du, elsker det bilder der du lekent spretter bortover gata :) herlig!

Sandra: han er en luring, kunne i hvertfall lurt meg ;) Takk for en hyggelig kommentar. det er ikke alltid så lett å balansere bilder og tekst, og jeg er vel en person av ganske få ord, så ikke helt naturlig for meg å legge ut i det lange og det brede, bilder sier så mye mer ;) Godt det faller i smak. :) Takk for en fin kommentar!

beingdena: They are gorgeous, i can easily understand why you need to get your hands on some of them. I allready know I will love them ;) Yup, I can easilt see your comparison, they are a bit Blair yes ;)

Nicole Trundle sa...

I sooooo want these. buy buy buy.
Great blog, found on canned fashion. oooh yea. x

http://thepowerandbeauty.blogspot.com/

Ladybird sa...

Nicole Trundle: They are great, I need to get me some ;) Thank you for that nice comment; i am glad you like it. Canned Fashion is great, and now I have to check out yours. Doing it next ;)