24.03.2010

I København for øyeblikket?

Photo: Munthe plus Simonsen
I Køben? Da må du stikke innom Munthe plus Simonsen sitt lagersalg de neste dagene.
In Copenhagen? Munthe plus Simonsen sells out their stock thursdag-saturday.

5 kommentarer :

Benedicte sa...

dessverre ikke i denmark men skulle gjerne likt å tatt turen dit ja!

Anonym sa...

Skulle gjerne vært i deilige Køben,men får ha det til gode. Takk for en super blogg som jeg nettopp har oppdaget! Har allerede vært og kjøpt meg et skjerf/sarong på H&M som du tipset om her,supert! Skal kjøpe meg ny veske,-Marc Jacobs eller Burberry, men er usikker på om jeg skal vente til jeg reiser til Praha om en mnd. Har du tips til butikker i Praha?

Ingrid

Ladybird sa...

Benedicte: me too, det er et lagersalg jeg gjerne skulle hatt med meg!

Ingrid: Så hyggelig å høre, ingrid. Setter veldig pris på din fine feedback. Det skjerfet er nydelig, jeg elsker min utgave som er noe eldre. bruker det hele tiden.


jeg har aldri vært i Praha, så jeg vet faktisk ikke helt hva jeg vil anbefale deg. Men min erfaring fra øst-europa er at de har en annen tilnærming på mote, så det er litt andre merker som er populære der enn det vi gjerne ville valgt. Dessuten så kjøper de også inn på en helt annen måte enn vi ville gjort her, så om du er i en butikk til et merke du liker, så er det ikke sikkert du finner så mye fint uansett, fordi de har en tendens til å dra på litt mer med prangende ting. I Latvia er for eksempel ikke Mulberry og Marc jacobs så lett å få fatt i, dog jeg vil tro Praha er en tanke mer vestlig. Se på nett om de har utsalg i Praha! Ellers må du ha en fantastisk tur, det blir helt sikkert fantastisk! jeg har hørt så mye herlig om Praha, og drar dit gjerne selv, det har bare ikke blitt slik enda ;)

Kos deg! Og ja, et tips har jeg. manicure og pedicure! det er garantert ganske billig der nede ;)

Theme T sa...

Jeg er i København! takk for tips!

Ladybird sa...

ThemeT: Håper du var innom og fant deg noe snadder ;)