23.03.2010

Glossy Geek - Elle Russia

Jeg er en glossy geek. Elsker glossy magasiner. Når jeg er på reise kjøper jg alltid med meg den lokale utgaven. Slik som russiske Elle.
I am a glossy geek. I love glossy mags. When travelling I always get the local issue. like this Russian Elle.
Undertøystrenden slår godt an i øst. Legg merke til det fantastiske korsettet av Jean Paul Gaultier.
The lingerie-trend is a hit in Eastern Europe, no surprise.
Smykker. Store, prangende, glitrende smykker. det ser vi definitivt mye mer av i Russiske Elle enn vårt mer nøkterne norske Elle.
Big jewellry. Chunky, glittering, big jewellry. A obvious difference between Russian Elle and the Elle mags in Scandinavia. 
Jeg liker disse detaljbildene de har i russiske Elle, der de fokuserer på et fantastisk produkt og dets nydelige detaljer.
I love the detailshots in Russian Elle.
Nakenhet og mye hud. En selvfølge i et russisk magasin. De to nederste bildene er fra to intervjuer, intervjuobjektene er gjerne litt mer lettkledd enn vi er vant til her i Skandinavia. Lite overraskende at Rankin nevnes.
Nudity. Am obvious choice in Russian magazines. This is just the way thing are. The two last pics are from two girls in a interview, showing off some skin. That's the way it's done. Apparently. Can't say I am surprised they mentioned Rankin.
Accessories. Utrolig gøy å se hvilke produkter de velger å fokusere på, sammenlignet med andre nasjonaliteter.
Accessories. I love comparing mags from different countries, what products they focuse on, the ads, yup the way they do things.
Fra event-sidene.
Event-pages.
Photos: ladybird
Stylingstipsene er alltid gøy, det skiller landene fra hverandre. Klart og tydelig.
Love the styling pages. It varies a lot from a country to another.

Utrolig gøy å kjøpe magasiner når man er ute på reise. variasjonen er enorm fra land til land. Og det er ganske vittig hvor godt inntrykk man får av klesstilen og motementaliteten til et lans gjennom å lese et lokalt magasin. Bare det å titte på annonnsene sier masse om hvilket land magasinet kommer fra. I det russiske Elle så er det vannvittig mye mer smykkeannonser enn vi er vant til i norske Elle. Det er andre bilder som brukes, selv om kampanjen er fra samme designer. Hah..jeg er en glossy geek, og elsker å utforske magasiner.
I love exploring mags from different location. The same mag varies  a lot from country to country. For an example the Russian issue has a lot of jewellry ads, a lot more than a scandinavian mag. They do have a lot of the same ads, but nearly always a different shoot. I love these variations between the countries. I am a glossy geek. Indeed.

6 kommentarer :

Synnøve sa...

Har aldri komt på å kjøpe utenladske blader før, da jeg har tenkt at jeg ikke skjønner hva det står i de unasett. Men hva gjør vel det med så FANTASTISKE bilder?! Skal definitiv hamstre med meg noen etterhvert jeg også! Tusen takk for tipset, og ikke minst for en super blogg!! :)

Ønsker deg en finfin Tirsdag :)!

Hjertebarn sa...

Så morsomt å få et innblikk i russiske Elle. :)

Ladybird sa...

Synnøve: Åhhh...jeg synes det er utrolig gøy å kjøpe utenlandske blader når jeg er ute og reiser, er spesielt svak for britiske, italienske og danske...men jammen meg morsomt med noe mer "eksotisk" også :) Veldig godt å få noen impulser som ikke er filtrert av det tankesettet man har her, det er overraskende store variasjoner fra land til land magasinmessig :)

Tusen takk for alle de søte ordene!

Hjertebarn: Ja sant, jeg er jo veldig svak for østeuropa, spesielt Russland. Og magasiner er jo alltid gøy!

Ladybird sa...

Synnøve: Åhhh...jeg synes det er utrolig gøy å kjøpe utenlandske blader når jeg er ute og reiser, er spesielt svak for britiske, italienske og danske...men jammen meg morsomt med noe mer "eksotisk" også :) Veldig godt å få noen impulser som ikke er filtrert av det tankesettet man har her, det er overraskende store variasjoner fra land til land magasinmessig :)

Tusen takk for alle de søte ordene!

Hjertebarn: Ja sant, jeg er jo veldig svak for østeuropa, spesielt Russland. Og magasiner er jo alltid gøy!

Linda sa...

Hei, jeg gjør det samme, og kjøper gjerne Elle eller Vogue. I vinter kjøpte jeg Vogue i Tokyo. Der var det blandt annet portettintervju med Siri Tollerød som model of the month. Alle overskriftene er på engelsk, og resten er japanske tegn, og så er forsiden bakerst, og man blar seg fremover! Bolgarske Elle var som å være 15 år tilbake i tid, veldig anderledes i stilen. Og som du sier, mye smykker i det russiske!

Ladybird sa...

LInda: det er utrolig spennede å titte i utenlandske magasiner. Jeg er og blir en geek på slikt, er jo veldig glad i reklame også, så bare reklamesnnonsene er moro for min del ;) Akkk..det hender jeg skulle ønske jeg forsto hva det sto da, er noen ting jeg gjerne skulle forstått.

Så artig at du fant et intervju med Siri Tollerød, artig å finne igjen skandinaviske ting og norske modeller i utenlandske magasiner.

hender faktisk jeg kjøper Vogue Nippon her til lands og, de har så morsomme bilder og mange fascinerende produkter. Og veldig morsomt bare at alt er baklengs ja ;)

Hmmm...bulgarske Elle har jeg aldri hatt mellom hendene, det hørtes litt spennende ut også. utrolig hvor forskjellig ting er altså. Siden jeg er så svak for Russland, så synes jeg russiske utgaver er utrolig festlige, de anbefales! neste gang skal jeg kjøpe russiske Harpers Bazaar, med Miroslava i spissen :)