Sider

13.03.2010

Dating a Royal

Photos: Ladybird
Vanskelig å være i Riga uten å kjøpe seg en ny neglelakk. I går fant jeg ut at en knallere blå var kult, har jo tross alt vært veldig glad i min mørkeblå Blue Poison fra Dior.
It seems it have become a tradiotion to buy a OPI laquer when in Riga. This time I went for Dating a Royal, a pretty blue color.

9 kommentarer :

Marte sa...

herlig farge snuppa :) kos deg i riga :)

Anonym sa...

Jeg har ikke vært på denne bloggen før, men jeg tenkte å si ifra at 'ladybird' er faktisk ikke en fugl. 'Ladybird' betyr 'marihøne' på engelsk og har ikke fjær eller rede.

Ida sa...

Først, jeg måtte le litt av kommentaren over her, skjedde der? :P

Og ja, neglelakken er nyydelig! :D

wenche sa...

hehehe fint med sånne "forståsegpåere" altså :) hehe
Kjempefin blåfarge :)

Theodora sa...

Jeg tror kanskje anonym tar ting litt for bokstavelig. Og bare til info så betyr nest mer en bare rede som i fuglerede, marihøner kan også "neste"....

Rock'n Roll Ballerina sa...

Høres deilig ut å være på tur;) Men i Oslo skinner solen, så det er jo bra;) Herlig neglelakk farge! Jeg har neglelakk farge også. Ha en fin søndag!

Ladybird sa...

Marte: vel hjemme igjen i Oslo, litt trist..men har i det minste solskinn og blå himmel her i byen ;) God søndag!

Anonym: Du har helt rett, ladybird rett oversatt betyr marihøne...men som tittelnavn er det nok ikke marihøne som er tenkt på, det er en mer symbolsk betydning. Og marihøner kan faktisk "neste", slik som theodora nevner, selv om de ikke bygger rede eller har fjær :)

Ida: Noen slike må manregne med ;) herlig blåfarge ja, gleder meg til å prøve den. Må bare gå noen dager med min "alice in wonderland"-lakk ;)

Wenche: he he he...litt slikt må man jo regne med. har heldigvis veldig søte og konstruktive lesere jeg. ;) Blåfargen er knallfin den ;)

Theodora: Du har så rett ;)

Rock'nRollBallerina: Tilbake i oslo og nyter den klare blå himmelen og solskinnet :)

Rock'n Roll Ballerina sa...

Å, tilbake alt;) Herlig med solskinn! Jeg mente å skrive at jeg har neglelakk dilla selv i siste setning, he he det går fort i svingene noen ganger;) Ha en fin mandag!

Ladybird sa...

Rock'nRoll Ballerina: hehehehe...du er ikke den eneste som har stressdysleksi, jeg er hardt rammet ;)