21.03.2010

Vinn veskekrok fra Hugo Boss

Ikke la veska di ligge på møkkete gulv...
Photos: ladybird
Har du lyst til å stikke avgårde med denne veskekroken fra Hugo Boss? Send meg noen hyggelige ord på ladybirdsnest@hotmail.com eller legge igjen en kommentar i kommentarfeltet. Make me smile! ;)
Don't put your handbag on those dirty floors, use a handbag-hook. Send me a cute mail or message that makes me smile. Use the commentfield or ladybirdsnest@hotmail.com.

19 kommentarer :

Karoline (karoline.nilsen@live.no) sa...

"Everybody is born with genius, most people only keep it a few minutes." Du er ikke en av de, bloggen din har vært flott helt fra staren av, den er fantstisk nå og kommer helt sikkert til å bli bedere med tiden!

Janne sa...

Hei.

Denne veskeholderen har jeg bare sååå lyst til å vinne!!! Og hvis jeg hadde vært så heldig å vinne den skulle jeg gitt den til min kjære mamma. Hun elsker vesker og har sååå mange, men hun har ingen veskeholder, og DET må jo en veskeelsker ha!!!

HildeM sa...

Koselig blogg, og siden jeg har så mange fine vesker så er dette absoultt noe for meg, så krysser fingrene og håper du trekker meg :)

Klem fra Hilde

Cecilie sa...

Jeg gleder meg til mine barbeinte ben, brune og lakkerte, leker seg i grønt gress mens skoreimene fra sandalene henger å dingler fra pekefingeren - det er noe av det beste med sommeren...

Synnøve sa...

Hei :) Bloggen din er en av de bloggene som inspirerte meg til å begynne å blogge! Jeg er helt ny i gamet, og følger deg og mine andre favoritter tett for å lære! Tusen takk for en super blogg!!!
Ønsker deg en herlig søndag :)

Anonym sa...

Hei!

Jeg vil gjerne vinne! Dette er mitt forsøk på å få deg til å smile. Sjekk følgende linker:

http://cargocollective.com/learnsomethingeveryday
http://awkwardfamilyphotos.com/
http://failblog.org/
http://myparentswereawesome.tumblr.com/

De får ihvertfall meg til å smile!

Klem!

theresehenriksen@gmail.com

Stine S sa...

En slik veskekrok har jeg hatt lyst på siden venninnen min viste meg sin. Det er jo superpraktisk å ha liggende i veska. For å få deg til å smile legger jeg ved denne linken til en nydelig kortfilm. Den fikk i alle fall meg til å smile en tidlig mandag morgen :)

http://www.youtube.com/watch?v=BolgBSXjxeE&feature=player_embedded

Victorias Inspirasjon sa...

Hei,

Jeg vil gjerne vinne! Den er jo så praktisk den kroken! Og så Hugo Boss også da ;-)

Ha en fin dag :-)

Mia sa...

Håper du har hatt en fin helg fine du!! =)

ok_hill sa...

oj,oj,oj,oj, superkjekt å ha! vil forresten benytte anledningen for å takke for uvurderlige øyenbrynstips (FH)!! aldri mer øyenbrynsmassakre hos ukyndige "stylister" på meg!!!

Ladybird sa...

Tusen takk for mange smil og tilbakemeldinger både her og ikke minst på mail. Vinneren kåres til helgen ;)

CAMILLA sa...

Akkurat nå har snøen lavet såpass ned at det fortsatt er lenge til småsko og utekafeer - men kanskje en veskekrok rekker frem i tide? Så slipper vesken å bli skitten og eieren kan nyte solkafé med god samvittighet?

Marianne sa...

Hei frøken fuglerede. Dette må være en ny oppfinnelse. =) Vel, den var ikke dum. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger buksene mine har blitt skitne fordi jeg tar opp en skitten (og overfylt :D) veske opp på fanget når jeg skal finne noe =) Så ja, jeg hiver meg listen over damer som ønsker seg en slik en;)

Ellers vil jeg takke for en kjempefin blogg, med mye inspirasjon, fine bilder om både mote og livet =) Blir litt småsnurt når det ikke er oppdatert siden jeg var innom for ti minutter siden. hehe. Men regner med du har andre ting i livet du også må ta hånd om! =)

Klem fra Marianne

Ladybird sa...

Kårer en vinner førstkommende lørdag ;)

Marianne sa...

http://pauljenkins.tv/blog/wp-content/uploads/2009/11/cat-pick-me.jpg

Pick Me! Pick Me! =) hehe

Frode Losvik sa...

I could write a million songs about the way you say my name, I could live a lifetime with you and then do it all again.=)

Anonym sa...

For en fantastisk ide!!! Dette er ett av disse produktene du aldri vissta at du trengte før du så det for første gang. Nå når jeg har blitt oppmerksom på denne veskekroken, så bare MÅ jeg ha en. LOL! Helt genialt!! :o)
Tusen takk for at du gjorde meg oppmerksom på denne!! Klem! :-)

Hilsen Dina64

Anonym sa...

For en genial duppeditt! Jeg har faktisk aldri hørt om slike før. Er vel ikke helt "up to date". ;o)

Samtidig som jeg slenger meg med i trekningen, vil jeg benytte anledningen til å ønske deg en fortsatt riktig god påske! :o)

Hilsen Ingeborg
ingeborgroe@gmail.com

Ladybird sa...

Konkurransen er dessverre over, men dere fåt ta turen innom på neste konkurranse. Har jo en gående for øyeblikket og, der man kan vinne en kjolegenser! :)