15.04.2010

150410

Photos: Ladybird
Bluse fra Zara
Singlet fra Bershka
Skjørt med belte fra Zara
Blå strømpebukser fra H&M
Solbriller kjøpt på Schipol
Støvletter fra Bianco Footwear
Veske fra Mulberry
Blouse and skirt from Zara, tank from Bershka, H&M stockings. I got my glasses at Schipol, my booties are Bianco Foowear and the bag is a Mulberry.

5 kommentarer :

Anonym sa...

I adore this Zara skirt. Didn't get it and regret it so much now :(

goodnight sweets x

Tone sa...

Du er så utrolig flink til å kle deg! Du er inspirerende fordi du ikke følger moten slavisk, og du er alltid casually chic :) hadde vært morsomt om du viste ansiktet ditt snart :)

Monique Lund sa...

Så nydelig du er - skikkelig sommerlig og marin! Gud, som jeg elsker sommeren og det den gjør med humøret og klesstilen vår! :)

Ha en nydelig vårdag kjære deg! :)

Rock'n Roll Ballerina sa...

Veldig stilig! Herlig med vår;)

Ladybird sa...

beingdena: i love that skirt, it's perfect for spring ;)

Tone: Takk takk, det var utrolig fin tilbakemelding :) Men jeg tviler på om det blir noe ansikt med det første, føler ikke at det er så relevant for bloggen egentlig. Bloggen omhandler jo en interesse jeg har og ikke om meg som person :) Selv om jeg selvfølgelig deler en del av meg :) Men jeg har gjort noen intervjuer og slikt med bilde da, så jeg er ikke helt anti ;)

Monique: Det er helt utrolig hvor deilig det er med litt sol nå, jeg føler at humøret nærmest sprudler over og jeg får lyst til å pynte meg litt hver eneste dag :) Elsker denne tiden. Ha en fantastisk helg Monique!

Rock'nRollBallerina: Vår er fantastisk!