25.04.2010

Bigelow Mentha

Photos: ladybird
Bigelow sine Mentha lipglosser er en stor favoritt hos meg. De kommer i fine farger og har en fantastisk lukt og smak. Som navnet sier, smaker og lukter de av mint. Skikkelig frisk mint. Det føles nesten som om du akkurat har pusset tennene  når du påfører den. Me like! Jeg vet dessverre ingen som forhandler den i Norge lenger, så Ebay er min venn i nøden. Hvis du tilfeldigvis skal til USA i nærmeste fremtid, hamstre disse godbitene!
I love my Bigelow Mentha lipglosses. They are so incredible freshsmelling, fresh peppermint that makes your mouth feel newly brushed. And it actually taste just as fresh as it smells. Sadly I can't get them here in Norway, so I always use Ebay when I need refill. When in USA, bring home a lot of these babies, you'll love them!

6 kommentarer :

Kine sa...

høres herlige ut..vet du om disse har naturlige ingredienser, eller i beste fall er økologiske?:) må bare spørre..

Tigerlilje sa...

Jg var i butikken deres i NY for bare noen uker siden. Masse gode produkter. Det finnes en egen økologisk kolleksjon fra Bigalow. De er også helt nydelige. Jeg har også testen en leppeskrubb, helt herlig. og en lipgloss meg antioksidanter. Hårproduktene er oså å anbefalle.Finnes i nettbutikken http://www.bigelowchemists.com. Desverre sender de ikke til norge.

Anonym sa...

these lovelies come from Bath and body works right? I love everything from there. if only they existed in Europe.

x

Synnøve sa...

De så herlige ut!!!

Karobaro sa...

Liiiiker den lekre innpakningen! Takk for tipset:-)

Ladybird sa...

Kine: det vet jeg dessverre ikke. Jeg foretrekker selv naturlige ingredienser og økologiske produkter, men vet faktisk ikke om disse er det. jeg tror faktisk ikke de er det. Sjekk ut deres fine hjemmeside :)

Tigerlilje: Jeg vet at jeg må ta meg turen innom der hvis jeg skal over pytten! Cec skryter veldig av en body lotion du kjøpte der, hva het den? :)

Beingdena: I am not sure actually. Theit homepage says C.O.Bigelow, it is nearly like a chemist-chain :)

Synnøve: de er skikkelig freshe!

Karobaro: Må sjekkes ut ;)