11.04.2010

Lush snadder

Godteposen
Bag of joy
Såpene selges etter vekt. jeg kjøpte med meg 100 gram Sultana of soap og 100 gram Bohemian. Det kan være lurt å kjøpe med metallbokser å oppbevare såpene i når de ikke brukes, eller når de skal skal være med på reise. Såpene lukter forresten helt himmelsk på hele badet hvis de ligger fremme.
I got myself two soapbars, Sultan of Soap and Bohemian. They smell sooo good. If you leave them laying open in your bathroom, your whole bathroom will smell delicious!
Shampoo såpestykke (den lille røde klumpen) er litt uvant. Men det fungerte overraskende godt. jeg testet denne shampooen for første gang i dag og ble overrasket over hvor drøy den er. jeg fikk med en bitteliten bit og den har ikke minket noe, selv om jeg var raus med shamponeringen i dag.
That little red bar is actualla a shampoo. It felt a bit weird to use a soapbar as shampoo, but it turned out great!
Photos: ladybird
Sultana of Soap i såpeboksen sin. Ser litt ut som tyrkiske karameller egentlig.
It looks a bit like Turkish delight, doesn't it?

Jeg anbefaler dere å sjekke ut Lush. Snadderbutikk fylt opp av håndlaget hudpleie og kosmetikk. Med minimal emballasje, nulltoleranse for dyreforsøk og en etisk tankegang er dette egenpleie med god samvittighet. Dessuten er de ansatte veldig engasjert og du får mer enn gjerne teste produktene, så ta deg god tid når du er innom denne snadderbutikken. Her om dagen ble to såper med meg hjem, og jammen meg fikk jeg ikke med en liten shampoo-tester også.
I love visiting Lush-stores. The smells, the service, the testers...delicious! I got myself two soabars the other day. Haven't used this ones before, so it was quite exciting. But i was quickly learning that this is some good stuff! Love it.

4 kommentarer :

Cecilie sa...

Dette merket har jeg hørt rykter om, alt lukter helt fantastisk =) tror de har åpnet en filial i Trondheim om jeg ikke tar helt feil =)

Ladybird sa...

Cecilie: Det har du så rett i, den ligger i Nordre gate hvis jeg ikke tar helt feil ;) Herlige produkter man kan fråtse i med god samvittighet! ;)

Elise sa...

Hvor ligger butikken i Oslo??

Ladybird sa...

Elise: Den ligger på Byporten :)