18.04.2010

Fregnedryss ønsket

Photo: Miss at La Playa
Jeg lurer på hvor jeg kan kjøpe meg et dryss med fregner. Hadde slettes ikke hatt i mot noen søte små på nesen og i kinnene.
Freckles. I would like to buy some cute freckles for my nose. Where can you get some of those I wonder...

7 kommentarer :

Anonym sa...

Since I was a little girl I've been dreaming of freckles. I use to use my mums eyeliner and draw some on x

Tobias sa...

Har egnetlig aldri vært noen fregnefan :P

Anonym sa...

Sit out in the sun long enough and i'm sure you'll find a freckle or two.

Vibbis sa...

Du kan få mine : ) Er lei de!

Ladybird sa...

Beingdena: I love freckles, it looks superfresh! I have been thinking of drawing on someone with a lighter brown eyeliner, but haven't done it. I have a freind that used to put a beautyspot whereever she got a pimple, it was kind of cute!

Tobias: men det er jo så flott! :)

Hellocatherine: Sadly no ;( I wish!

Vibbis: jippi! Sender du de på mail? ;)

Inger sa...

Det kjipeste med fregnete hud er at man da har en hudtype som aldri blir særlig brun. Lys emd et dryss emd fregner er ikke alltid like kult. Fregner gjør det litt vanskelig å sminke huden da.. ser lett skitten ut når man tar makup over fregnene. Og enten må man sminke seg veldig transparent med en tone midt mellom den lyse bunn-hudfargen og de karamellfargede fregnene, ellers må man velge å prøve å dekke de. Litt irriterende når man ikke alltid har plettfri hud og gjerne skulle hatt litt hjelp av sminke. Men det finnes vel fordeler og ulemper med alt;)

Ladybird sa...

Inger:; jeg ser at det kan være ganske kjipt ja. Jeg synes jo selv det er vannvittig vakkert med porselenshud, men jeg synes ikke at jeg selv kler det. det er vel slik med mange trekk, man kan synes en ting er helt fantastisk, men det er slettes ikke sikkert man faktisk hadde sett så bra ut i det selv...Jeg synes jo selv at mellomrom mellom tennene er vannvittig sjarmerende, men at jeg har en "halv" tann i underkjeven, som jeg har knekt mens jeg sto på snowboard...og som visstnok er umulig å bygge opp igjen...er ikke så sjarmerende. Selv om jeg sikkert hadde funnet det veldig sjarmerende på noen andre.

Dårlig eksemåpel uansett, for fregner er jo ingen skade, slik som en knekt tann. ..men du skjønner hva jeg mener. samme med rynker og, jeg synes vakre mennesker blir vakkrere med rynker. Men jeg vil helst holde meg langt unna rynkene selv ;)

Uansett, du kler virkelig fregnene dine. Nå skal jeg legge meg her, merker at jeg lirker av meg litt for mye babbel ;)