29.04.2010

Blowing in the wind...

Photo: Sølve Sundsbø/ Fashiongonerouge
Jeg gleder meg til å gå med flagrende sommerkjoler.
Looking forward to wear floathing summerdresses.

17 kommentarer :

Synnøve sa...

Så enig med deg!! Nydelig drømmebilde :)

Charlotte sa...

Det er du ikke alene om :) Nydelig kjole og bilde!

♫♥Oana Roxana♥♫ sa...

Is...I can't find the word to describe it.Makes you dream.Beautiful!

Anonym sa...

I heart floral- stunning dress. I can't wait either, I want lots of floaty maxi dresses. x

Ladybird sa...

Charlotte og Synnøve: Ingenting som er så fint som lange lekre kjoler :)

Oana Roxana: I know, it is just stunning..like a dream :)

beingdena: Nothing looks better than those long dresses...and incredible comfy as well. A true favourite in my wardrobe :)

Lisa Marie sa...

Hei, vakre fugl:) Jeg husker at du for en stund siden skrev om at du drakk Spirulina..Jeg har gått til innkjøp av pulveret i dag og er spent på om jeg vil merke noen forskjell på kroppen! Har du gjort deg noen erfaringer? Siden jeg ikke spiser kjøtt høres det veldig bra ut med mye jern og proteiner i allefall:)

Tigerlilje sa...

herlig!

Ladybird sa...

Lisa Maria: Søte deg, det stemmer at jeg er blitt veldig glad i min Spirulina-krukke. Jeg lever et ganske hektisk liv med mye jobbing, mye reising, mye trening og ting som skal pakkes inn i en tett timeplan, så det kan være en utfordring å spise sunt og riktig til enhver tid. Så jeg bruker ofte spirulina i en smootie for å få i meg det kroppen trenger i en travel hverdag, og jeg synes det funker veldig bra! Jeg merker at jeg har behov for å få i meg mer proteiner og jern i perioder der jeg trener mye, da jeg har litt lav blodprosent og gir blod, så jeg kan bli svimmel hvis jeg ikke får i meg nok mat før trening. Spirulina i en smootie er en perfekt måte å gi kroppen det den trenger, på en rask effektiv og sunn måte :)

Tigerlilje: Nydelig vettu :)

Barbro Andersen sa...

This is gorgeous! Love the floral patterns so much this spring <3

Lisa Marie sa...

Ja, jeg må si at det føles veldig bra å vite at det inneholder såpass mye godt for kroppen. Som du sier, med trening og travle dager er det ekstra viktig å være nøye med kosthold, sånn at man ikke bare bryter kroppen ned! Jeg vil fohåpentligvis kjenne litt ny energi om noen uker:)

Ladybird sa...

Barbro:; My too...I've gone a little flowercrazy ;)

Lisa Marie: Det er veldig mye bra i pulveret, så gi det er forsøk. Vet det er noen som kan reagere på det, men det finner du fort ut. Og du, du må trappe opp bruken av det, kroppen må få litt tid til å venne seg til allle godsakene ;)

Lisa Marie sa...

Ja, jeg tror jeg har fått en liten reaksjon på det, men samtidig vanskelig å si om det bare er en vanlig vårforkjølelse eller pollenallergien som har kicka inn. Blir ikke helt klok av å lese på nettet hvor lenge det skal vare heller. Hm - satser på at det gir seg iløpet av noen dager! Akkurat nå blir jeg bare gal over at jeg ikke er i form til å trene..! Abstinens!

Kine sa...

2 cool 4 school :D

Lisa Marie sa...

Nå har jeg lest litt på nettet om bivirkninger av betakaroten som det også er ekskremt mye av i Spirulina. Det kan gi flere føflekker og fregner fordi det øker pigmentene i huden..Hm - ukult! Hehe, man skal vel egentlig ikke drive å lese om sånt på nett;)

Ladybird sa...

Lisa Marie: Jeg kjenner ei som fikk skikkelig reaksjon, hun måtte bare gi seg med en gang. Når du sier det, så kan jeg huske at jeg fikk bittelitt uren hud med en gang, men det gikk fort over og da ble huden veldig fresh! Virket som om kroppen fikk seg en liten rens. Fikk også litt hodevondt helt i starten, men hadde faktisk helt glemt det helt til du skrev dette. Men det gikk fort over og jeg føler Spirulinaen er et veldig posetivt tilskudd i kostholdet mitt :)

Og jeg har ikke blitt fregnete eller oransje enda ;) Som du sier, det er ikke alt på nett man skal stole helt blindt på. Jeg har også spist betakarotenpiller uten å blitt noe mer skjoldete eller fregnete av den grunn ;)

Lykke til da, håper du liker det like godt som meg!

Kine: Indeed ;)

Lisa Marie sa...

Tusen takk for svar!:) Jepp, kjenner på hodepine og svetter mye om natta. Håper det gir seg snart. Det med huden er vel bare utrenskningen som fungerer..Satser på at føflekkene holder seg i sjakk, tror dessuten man må eksponere seg for mye sol hvis de skal komme. Håper kroppen snart får masse ny energi og giv! :)

Ladybird sa...

Hi hi hi...vi får krysse fingrene for føflekker som ikke løper løpsk ;) Det med hodepine ga seg ganske fort hos meg, bare husk å trappe opp sakte :) Hvis jeg har gått en periode uten Spirulina, så meker jeg det litt når jeg begynner pån igjen, litt hodepine den første tiden hvis jeg blir for ivrig ;)