11.04.2010

Hay

Photos: ladybird
En svært så stilig bekjent av meg ba meg sjekke ut Hay nede i Hedgehaugsveien. En butikk jeg har gått forbi mange ganger, men ikke riktig tatt meg tid til å titte innom. Men nå to den for tur. Og der falt jeg pladask for dette pleddet. det må være det nydeligste pleddet jeg noen gang har sett! Hadde passet perfekt nå som det enda ikke er helt sommertemperatur på min nyplantede balkong. Dessverre var prisen ganske fin også, så det blir nok ikke noe jeg investerer i med det første.
I think i found the worlds prettiest blanket the other day. popped by Hay to find this beautiful piece. Love the colors, do not love the price.

8 kommentarer :

Anonym sa...

Om du kjøper dette pleddet kommer du til å ha det resten av ditt liv. Fin kvalitet følger jo også med ;) Heller kvalitet, enn kvantitet!

Det var nydelig! Røros-pleddene er også lekre!

Synnøve sa...

De teppene er superfine :)!! er selv tilhenger av HAY sine produkter, og har skaffet med det søte "Don´t leave me" bordet :) Du vil ikke angre om du kjøper deg et slikt på sensommeren/høsten :)

Ladybird sa...

Anonym: Det er jeg helt enig med deg i, heller kvalitet enn kvantitet. Pleddet er så fantastisk nydelig, jeg ble helt betatt. men lommeboka var ikke overbevist akkurat nå. Er vel kanskje ikke pledd jeg bør kjøpe nå på vårparten ;) men jeg kommer garantert ikke til å glemme dette med det første. Kanskje det plutselig blir med hjem allikevel ;)

Synnøve: HAY har fantastisk flott ting, jeg skal helt klart innom der når jeg flyter inn på litt større plass enn jeg har nå. Nå er det bare frustrerende å finne så fine interiørting, siden Osloleiligheter ikke er blant de største ;)

*SNYdesign sa...

Jaaaa, nå har du vært på Hay:)Fortsår du at jeg er hekta?:) Pleddet er forresten på ønskelista her også, men som deg kjenner jeg at det er en smule for dyrt for å kjøpes akkurat nå:) Men lekkert ja:) Herlig kjolekupp forresten:)

Inger sa...

Hay er en av mine favoritter!! :D elsker å gå rundt og titte og klemme og sikle:P

Ladybird sa...

*snydesign: Jeg har vært der vettu, er jo såååå mye fint! he he he...kan jo hende vi kan lage en liten sparebøsse av pengene vi tjener inn på Vestkanttorget ;)

Infer: ahhh...er jo så mye fint der. Må bare skaffe meg større bolig først ;)

*SNYdesign sa...

Håper det;) Idag ble det en støvkost i strutsefjær derfra. Det er MILDT sagt noe jeg har behov for nå...Vår= synlig støv:D

Ladybird sa...

*snydesign: he he he...jeg blir helt gal av det synlige støvet om dagen...og de møkkete rutene ;) Kanskje en støvkost fra Hay hadde gjort vårrengjøringen mer glamorøs ;)