09.04.2010

Tonic tips

Photos: ladybird
Plutselig gikk jeg tom for body lotion og det er en ting jeg er avhengig av. med trening og dusjing hver dag så trenger huden masse fuktighet. Jeg stakk innom nærmeste Tonic parfymeri og plukket med meg disse to på tilbud. Herlig lotion og nydelig body butter fra Declaré. Nå har jeg for en stund fremover. Hva er forresten din bodylotion-favoritt?
Ups...suddenly all my body lotions were empty. And I am an addict. Daily visits to the Gym and showering takes it turns and my skin need hydration. I walked by a Tonic store and they had these Declaré lotions at reduced prices. I love everyday luxury! 
What is your favourite body lotion?

8 kommentarer :

Sunniva sa...

Spenol! Det enkle er ofte det beste. :p

Flit About sa...

Haha, Sunniva, jeg trodde jeg skulle vaere den enkle aa svare Biotherm! Ingen over ingen ved siden! Mitt storste kriterie (etter fukt) er at den torker raskt inn!

Tobias sa...

Body Butter fra The Body Shop <3

Strikkelaura sa...

Biotherme (den hvite store flaska) har vært min favoritt i mange år. Leste nå nylig på en dansk nettside, at den er full av farlige stoffer.

Tenke å prøve den fra REN med drue neste gang.

(Brukte nettopp opp Origins body butter, den var knall god!)

Nina sa...

REN er kjempebra! Parfymeriet heter forresten Skin Tonic:) Ikke for å rette på deg, men tenkte om noen skulle søke etter butikk i nærheten av der de bor..

Ladybird sa...

Sunniva, Flit About og Tobias: har vært innom alle de tre jeg også. Når det gjelder Biotherm så liker jeg best den med aprikos, og er herlig med body butter i kokos om sommeren. Spenol hender det at jeg stjeler av pappa når ejg besøker han og ikke har med body lotion :)

Nina: REN har veldig gode produkter ja! De er jeg glad i, menhar ikke prøvd kroppskremene enda. Takk for tipset, trodde de het Tonic jeg, men da lærte jeg noe nytt i dag ;)

Anonym sa...

Jeg sverger til Dove sin flaske med bodylotion for normal hud. Synes den lukter så rent og naturlig og viktigst av alt; blir veldig myk og fin i huden av den!

Ladybird sa...

Anonym: Myk, fuktet hud er jo det viktigste. God lukt er et stort pluss! :)