15.04.2010

Carousel Coral

Photos: ladybird
Lakker neglene i fresh vårfarge fra Essie. Carousel Coral er en herlig ferskenfarge.Har dere forresten sett det nye superfreshe coveret til siste norske Elle? Fantastisk!
Painting my nails in a adoreable peachy color. Carousel Coral from Essie. And take a look at that fresh spring-cover at Norwegian Elle. Loves it!

9 kommentarer :

beingdena sa...

I've got this shade, it looks great on the toes doesn't it. x

Hjertebarn sa...

Åj, for en fin farge! :)
Ja, tenkte akkurat det samme da jeg tok coveret opp fra postkassa!

Rock'n Roll Ballerina sa...

Å så herlig den fargen er! Virkelig vårfin! Jeg har to andre nyanser av coral, men ikke Essie sin ..he he skjønner du hvor dette bærer hen;)

Anonym sa...

Er det bare meg, eller har du samme type tær som blir brukt i reklamer for diverse fotprodukter? Haha:) Veldig fin farge, da. Skader jo ikke å gi føttene en alvorlig vårrengjøring etter vinteren. Nå skal de jo snart fram i sola!

Sara sa...

Fikk lyst å spise den! Haha ;) Elsker at du har brukt Elle som bakgrunn :)

Ladybird sa...

beingdena: i love the shade, perfect for toes ;)

Hjertebarn: Utrolig fresht cover altså, jeg blir skikkelig våryr av det :)

Rock'nRollBallerina: ha ha ha..I know the feeling. Du kan trøste deg med at korall er en fantastisk farge, så flere nyanser er helt greit ;)

Anonym: ha ha ha...jeg håper at det var ment som et kompliment, og at jeg ikke har slike typisk "før-bilde" tær ;) Det var ihvertfall cveldig hyggelig i såfall, nå som tåsesongen begynner ;)

Sara: he he he...den ser litt yummie ut ja ;) Satt på gulvet og lakkerte tærne, leste Elle mens jeg ventet på at lakken skulle tørke...så da ble det bare sånn ;)

Turnuslegen sa...

Superlekker farge! Skal hamstre Essie-neglelakk når jeg reiser til New York i juni :) Digger bloggen din, Ladybird :)

Anonym sa...

Hehe, ja, det var ment som et komplement! For å si det sånn - verden er ikke klar for å se mine føtter på en blogg som denne;)

Ladybird sa...

Turnuslegen: herreminhatt hvor heldig du er som skal til the big apple :) Da må du hamstre både det ene og det andre ;) Tusen takk for søte ord :)

Anonym: he he he...synes det var et veldig artig kompliment ;)