10.04.2010

Lørdagens beste kupp?

Photo: Ladybird
Akk...kjolene kommer virkelig ikke til sin rett på disse lusne bildene, blackberryen min ville ikke ta særlig til bilde i kveld (kjolen har en mørk beige overdel og en knallrosa silkeaktig nederdel). Men dere får en liten anelse av det som må være dagens beste kupp. Jeg kjøpte nemlig denne Malene Birger kjolen til 99 kroner. Jepp, 99 kroner! Det vil si at den var satt ned over 2.000 kronarser. Vil du gjøre lignende kupp kan du stikke innom IC Company sitt lagersalg i Maridalsveien.
A bargain doesn't get better than this. I got this Malene Birger dress today fro only 99 NOK. It usually costs 2.199 NOK! The pics really doesn't do it justice, but I got so excited and wanted to show it to all of you.

14 kommentarer :

salige lavendel sa...

Oj, det kaller jeg et kupp! Synd jeg ikke bor i Oslo mer...Takk for titten her hos deg :)

Camilla sa...

Litt av ett kupp. Nydelig kjole.

Karobaro sa...

Wow! Grattis!!

Sadaf Aziz sa...

oi, snakk om kupp! Jeg har den kjolen også, men jeg var ikke like heldig med prisen :)

Synnøve sa...

99? Himmel, for et kupp! :) kjempe fin var den! :)

Nadia sa...

For et fantastisk bra kupp!! Elsker den.

Cecilie sa...

Det er så gøy å gjøre slike kupp -har sett kjolen irl, kjempefin =)

Wigertstil sa...

Å den husker jeg! Kjempefin! Grattis med kupp;)

Anonym sa...

I adore Marlene Birger and that's an amazing price for that gorgeous dress. x

Ladybird sa...

salige lavendel: Jeg tviler på om jeg får gjort noe bedre kupp en dette ;) Noen ganger er man ekstra heldig :) Takk for besøket ;)

Camilla og karoBaro: det var ganske ekstremt ja...ikke noe man kommer over hver dag. Men veldig gøy da! ;)

Sadaf: da må jeg stikke innom bloggen din og titte om du har lagt ut noen bilder av den. Stylingtips taes imot med takk ;) Er så fin rygg på den!

Synnøve: latterlig pris! jeg måtte saumfare den og de om det var noe vesentlig feil med den, men den er like hel og plettfri. Så da regner jeg med at jeg bare var veldig veldig heldig ;)

Nadia: den er nydelig, selv om disse bildene er heller triste ;)

Cecilie: det er veldig gøy å gjøre slike kupp! kjøpte et par andre ting og. Men denne kjolen var nok det største kuppet ;)

Wigertstil: den er fin ja, elsker fargene og materielet. og overraskende nok så er den beigefargen lett å kle...jeg ser som regel temmelig sliten ut i beige ;)

beingdena: I think that will be the best bargain this year ;) Malene Birger have some amazing stuff, and her latest summerseason is just amazing! love it!

Inger sa...

åh shit, nå ble jeg nesten megagira:P

Ladybird sa...

Inger: det er absolutt verdt en titt det utsalget der. Kjøpte også en singlet fra InWear, en Marlene Birger singletkjole og en Tiger bukse..tilsammen ble det under 400,- LATTERLIG!

Rock'n Roll Ballerina sa...

OMG! Det er det man kan kalle et virkelig kupp! Så herlig! Gratulerer!

Foresten så har jeg anskaffet meg Mac leppestiften du anbefalte og den er faboulus! Jeg må si at du og Camilla Phil er farlige ...jeg bare mååå handle alle rosa leppestifter jeg også....;)
Ha en fin kveld!

Ladybird sa...

Rock'nRollBallerina: Jepp, er rimelig fornøyd med det kuppet der ;)

he he he...Jeg vet hvordan det er, må nesten ha alt Camilla blogger om ;)
Den lebestiften er bare helt fantastisk! jeg bruker den hver eneste dag jeg nå, det har alsri skjedd med noen lebestift før. Nydelig er den. Glad du likte den også! :)