Sider

09.11.2009

Golden girl


Photo: H&M
Har du lyst til å gå for gull i vinter, så er kanskje denne noe for deg? Jeg tror jeg liker den jeg. Men tror nok jeg ville vente til våren igjen, når huden får litt farge.
Do you wanna go golden? Then I guess this one is right for you, a golden playsuit from H&M. It's kinda cool, but I need some tan to where that thing.

5 kommentarer :

bergfald sa...

er garantert finest med litt gylden hud til den ja! selv om den hadde vært perfekt til partysesongen som kommer nå!

BRUDEPARET sa...

Oi, den var spenstig - men ja, jeg er helt enig med deg. Den passer liksom ikke like godt til vintergusten hud - dette er jo et skikkelig sommerpartyantrekk! Kjempelekker! :D

Hanne sa...

Oj fajsty!! :D Men, ja, gyldenbrun hud er nok tingen.. Ihvertfall hadde jeg følt meg mer vel da.. :)

Stine sa...

Den var jo helt rå! Har på følelsen at min kjære hadde rygget baklengs ut døra hadde jeg kommet i den, ser ikke særlig guttevennlig ut, hehe. Akkurat det bryr jeg meg ikke om:)
Men Ladybird, jeg har et shoppespørsmål. Hvilken butikk i Oslo er din absolutte favoritt (kanskje vanskelig å velge en)? En Oslotur nærmer seg med stormskritt, så jeg tenkte jeg skulle ta meg en runde i fotsporene til de jeg synes ser bra ut:)

Ladybird sa...

Bergfald: jeg tror kanskje jeg kjper den nå, men sparer den til sommeren ;)

Monique: jeg kan se for meg at den hadde vært fantastisk til sommerene, så jeg tror nesten jeg skaffer meg en ;)

Hanne: he he he...fajsty saker ja ;) Men ikke så lekker til blåhvit hud, så den får vente til våren ;)

Stine: he he he...jeg tror nok ikke det hadde blitt favoritten til kjæresten min heller..men hvem vet, innimellom overrasker de gutta :) Min absolutt favorittbutikk. Hmmm...litt vanskelig. men jeg ville tatt meg turen innom Koma, Kry og Zara ;)