Sider

03.11.2009

Litt fra Lush






Jeg var en rask tur innom Lush i dag. noe som egentlig er ganske vanskelig, da det er så mye morsomt å titte på og de søte ansatte ivrig tester ting på deg. Selvfølgelig ble det med noen produkter hjem også. Fra før har jeg prøvd Baby Face, som jeg ble veldig glad i. Og håndkremen Smitten som jeg ikke ble like bekvem med. I dag kjøpte jeg en ansiktsrens som heter Ultra Bland og en maske som heter The Sacred Truth, med på kjøpet fikk jeg en liten boks med parfymen Karma i fast form. Jeg var rimelig ivrig på å teste disse og har nettopp fjernet sminken med rensen og sitter i skrivende stund med masken. En liten anmeldelse skal dere ikke se bort fra, når jeg har fått testet de en stund.

Uansett, ta deg turen innom Lush hvis du er i nærheten. Morsomt konsept, deilige produkter, basert på en flott etisk og miljøvennlig tankegang.

I had to pop by the Lush opening today. And of course I did some shopping. I ended up with a cleanser called Ultra Bland and a facial mask called The Sacred Truth. Actually I am wearing the mask right now, I couldn't wait. Lush has such good fundamental values, I just wanna buy everything they got.

6 kommentarer :

Anonym sa...

ben is a hottie<3 where in oslo do you buy lush products?

Ladybird sa...

Hahahahaha...that little cartoon drawing doesn't give me whole much of impression, but I guess he is a great guy!

A Lush store openend at Byporten yesterday ;)

The Fashion Economist sa...

Jeg er veldig fornøyd med massasjesåpene de selger. Den i hjerteform smelter på huden og lukter deilig sjokolade. På tide at de åpnet i Oslo!

Ladybird sa...

MMMMMmmm...det hørtes herlig ut, kanskje jeg skal kjøpe med en slik neste gang jeg skal besøke kjæresten :) Må de vaskes av, eller trekker de sakte inni huden? :)

The Fashion Economist sa...

Ja, den anbefales! I motsetning til olje, som ofte blir veldig klissete, synes jeg denne glir mer inn i huden. Du trenger altså ikke å dusje etterpå, bare dufte deilig:) Perfekt å ta med på tur, siden den ikke veier mer enn sin egen vekt.

Ladybird sa...

The fashion economist: jeg tror jammen meg jeg må ha meg en sånn en jeg ;) takk for tipset!