Sider

17.11.2009

Maskara undring


Photo: Googlet
Fredag drar jeg utenlands og har allerede begynt å tenke litt på taxfreeshoppingen. Alle maskaraene jeg har i makeupbagen begynner å synge på siste verset og jeg er derfor på jakt etter en ny maskara. jeg er alltid på jakt etter den perfekte maskaraen. Det er mange som er veldig gode, men ingen som er så perfekte at jeg kjøper de gang på gang. Jeg vurdere å skaffe meg en av disse:
YSL Mascara Singulier
Lancome Hypnose
Helena Rubinstein Lash Queen
Har du noen erfaring med disse, på godt og vondt? Del de gjerne med meg, så blir det langt lettere å ta et valg på fredag.
I am getting myself a new mascara and I am always searching for that perfect one. Could it be one of these? YSL Singulier, Lancome Hypnose or Helena Rubinstein Lash Queen.

22 kommentarer :

Mina sa...

jeg har ikke vært så fornøyd med den lancome mascaraen. men nå bruker jeg 2 ulike mascara for å få til de perfekte vipper :)

Anonym sa...

Jeg bruker en annen type YSL, og den er veldig god. Bruker mye sminke fra det merket, som i alle fall passer meg veldig bra!

Ladybird sa...

Mina: det er jammen ikke lett å finne den perfekte...jeg er sjelglad i primeren min fra Estee Lauder, den er virkelig gull verdt...men må også ha en knallmaskara ;)

Anonym: Har hatt en fra YSL før, den var god, men tørket litt raskt ut og hadde en tendens til å drysse. Dessuten var den veldig sterkt parfymert. men jeg har hørt veldig mye bra om denne...

Hva er deres favoritter da?

Tirill sa...

Jeg kan virkelig anbefale Hypnose mascaraen! Spesielt om du har vipper som står rett ut. Jeg har aldri vært mer fornøyd med en mascara som den!

Unknown sa...

YSL sin er god, men tørker for ut, og den drysser en del. Hypnose synes jeg var kjempegod, vurderer å gå tilbake til den. Bruker Dior Blackout nå, syns den til nå er den som passer vippene mine best, MEN vet hvor vanskelig det er å velge!

Marte N. sa...

Elsker YSL Effet Cils (False Lashes)! Den er parfymert. Kanskje det er den du tenker på? Fikk Lancome Hypnose sist så nå bruker jeg den. Den er UNDERBAR, men IKKE kjøp waterproof. Da får du søren den ikke av. Jeg bruker å tulle med det: "kjøp den vannfaste hvis du er på et budsjett, for den sitter på i en uke eller to". :P Men hvis du har en superbra sminkefjerner så go for it.

Stine sa...

Jeg elsker HR Lash Queen. Kjøpte den for første gang i sommer, og den skal i handlekurven igjen veldig snart. Gir mye volum og drysser ikke sånn som min tidligere yndling Diorshow har en tendens til å gjøre!! Lykke til, vanskelig valg!

Strikkelaura sa...

Har prøvd både HR Lashqueen og Lancome Hypnose (den liker jeg ikke). Den beste er Estee Lauder sumptuous.

Anonym sa...

Dior Iconic,- foreløpig den beste syntes jeg!

Marte A.S sa...

Dior Iconic er kjempe bra! Brukte Helena Rubinstein Lash Queen, kjempe fornøyd.. Men så prøvde jeg iconic og jeg var solgt!

Anonym sa...

Du burde absolutt prøve HR Lash Queen, den som er leopardmønstret. Den gir fine og tykke vipper som enkelt holder seg adspredt. Min absolutt favoritt.

Hanne

Anonym sa...

Hei!
Jeg bruker HR Lash Queen og er kjempefornøyd! Vippene blir tykkere og sprer seg veldig pent. Ikke drysser den heller.

God tur!

Catrine

Hanne sa...

Jeg har korte, tette vipper uten noen som helst bøy, og har vært veldig fornøyd med Hypnose. Etter en stund følte jeg at mange av de billigere maskaraene gjorde akkurat samme nytta, så nå holder jeg meg til en fra Max Factor. Lurer dog på å prøve YSL sin forlengende.. Har hørt masse bra om den...

Cecilie sa...

Jeg holder meg til Lancôme - Difinicils, for leeeeengde ;-) Kanskje den lille til Ginvenchy han være et tips, den runde kosten? Ü

Trine sa...

Exceptionnel de Chanel er absolutt verdt et forsøk. Den går fort tom, men drysser aldri og gir tidenes lengste vipper. (Jeg har korte, tykke, rette vipper, og de blir lange og buede av seg selv.

Kine sa...

Jeg er også på evig mascara jakt, men fikk anbefalt Diorshow Iconic sist jeg var i parfymeri, og ble veldig fornøyd..har "vanskelige" vipper så trenger en god mascara. Bør kanskje byttes ut før det er gått 3 mndr, men jeg tror jeg kommer til å kjøpe den igjen.

Anonym sa...

Lash gueen er bra :)

Ladybird sa...

Tusen tusen takk for alle tips :) Nå blir det litt enklere for meg å bestemme meg. Akkurat nå heller jeg mest mot Lash Queen...men skal nok teste ut alle i løpet av litt tid ;)

boo sa...

Estée Lauder Lash Primer Plus +
Diorshow mascara er den beste kombinasjonen om du liker fyldige vipper. Helena Rubinstein Lash Queen er også bra, kjøper alltid den om de ikke har Diorshow :)

OBS: Ikke Diorshow Blackout, men den gode gamle Diorshow i mørk marineblå tube.

Ladybird sa...

Estée lauder sin primer er et must ja, den elsker jeg. Det ser nesten ut som det blir Lash Queen på meg ;)

Tusen takk for alle tips og anbefalinger!

Marte sa...

Lash Queen er en av mine favoritter :) sammen med ysl faux cils og lancome ocillation. Også blir jeg mer og mer glad i phenomenon eyes fra givenchy :)

Ladybird sa...

Marte: Og du kan maskara har jeg lagt merke til ;) det ble en Lash Queen på meg denne gangen!