Sider

26.11.2009

Test: The Grims Reaper fra Anatomicals


Photos: Ladybird
Ok, da er det klar for en liten produkttest igjen. Som nevnt tidligere fikk jeg tilsendt noen produkter fra den norske nettshoppen Pink Crocodile. En av disse er nå testet og vurdert. Først og fremst vil jeg bare sitere Anatomicals, fordi jeg liker merker med humor, og det har disse:
"Look, you are probably a very intelligent person. Always a grade A student. Always top of the class. Always first with the answers. God! How we hated you. For all we know you can currently speak ten languages, fluently, including Tibetan (handy), and you can name the leaders of every country in the world. But frankly, we don't care. We don't give a jot whether your IQ is 15 or 150, because we only want you for your body. Not that we wish to buy your body parts, truth is, we'd rather purchase a clapped out Ford. At Anatomicals we manufacture the planet's funkiest toiletries and so far people seem to like them. So exactly like oxygen, water, gravity and chocolate fudge cake, you'll soon wonder how on earth you ever managed to survive without us!"


Så hvordan var egentlig disse våtserviettene kalt The Grims Reaper? Jeg er i utgangspunktet en skeptiker når det kommer til slike enkle løsninger i hudpleieregimet mitt. Det hadde aldri falt meg inn å bruke våtservietter for å rense huden til hverdags, så dette er rett og slett en produkttype jeg ikke har så mye erfaring med. Så langt har jeg kun tydd til våtservietter som ansiktsrens når jeg har vært på hyttetur eller andre reiser der det er usikker hvor god tilgang man har på vann.

Nå har jeg hatt de med meg til Riga, da jeg skulle være her nede en uke, og fått testet de både morgen og kveld. Og ut i fra mine skralle forventninger så er jeg overrasket. De renser av det meste av sminken ganske effektivt (våkner allikevel opp med antydning til pandaøyne hver morgen, så alt blir tydeligvis ikke fjernet), de virker skånsomme da huden min har oppført seg helt normalt den tiden jeg har brukt disse. De lukter svakt av agurk, noe som egentlig er en ganske frisk og god lukt. heldigvis blir ikke lukten liggende lenge på huden, jeg liker ikke produkter som lukter overdrevet mye.

Konklusjonen er at dette er en super løsning de gangene man trenger en litt enklere løsning for rens av huden, selv om jeg fortsatt holder en knapp på den gamle renserutinen i hverdagen. Og såvidt jeg vet er det ikke så mange som fører Anatomicals i Norge, Pink Crocodile er faktisk de eneste jeg vet om.

I've got a delivery from Pink Crocodile, containing these Grims Reaper Cucumber Wet Wipes from Anatomicals. They came with me for my trip to Riga and I have been testing them for almost a week. I don't usually choose wet wipes for my skincare routine, for me that is a solution for tenting and staying at a cabbin. But I have to admit, it is a easy way cleansing your face and I will surely bring a package of this next time I go camping. They cleanse my face fast and the skin feels moist and smells of cucumber, kinda fresh really! So, are you one of those longing for the easiest way or just need something for the next campingtrip, these ones works great!

5 kommentarer :

Stine sa...

Butikken Ting fører også Anatomicals.

Ladybird sa...

Stine: Så bra, takk for tipset :) da skal jeg sjekke ut utvalget deres ;)

Anonym sa...

Hvordan fjerner du sminken din til vanlig?

Marte sa...

He he.. enig, elsker merker med humor :) jeg bruker av og til servietter før jeg vasker ansiktet mitt jeg.. De gangene jeg har mye sminke på, syns jeg det er lettere å få bort absolutt alt på denne måten :)

Ladybird sa...

Anonym: Vanligvis bruker jeg ansiktrens fra Decleor. Men også MD formulations og noena ndre merker som for eksempel LUSH :) Foretrekker oljerens!

Marte: Humor er bra ;) Det var egentlig ganske lurt, jeg er ganske glad i dyre produkter, men selv de tar ikke sotede øyne på første forsøk. En runde med renseservietter først kan være lurt :)

Det er forresten jenta bak PinkCrocodile som distribuerer Anatomicals til Ting også, men hun har bedre utvalg på nettshoppen :)